Τβέντε – Αϊντχόφεν 0-3: Πέρασε από την «κόλαση» και συνεχίζει ακάθεκτη! (highlights)

Η Αϊντχόφεν πέρασε «αέρα» από την έδρα της Τβέντε των δέκα παικτών και έκανε το «12 στα 12» στην Eredivisie.

Η έδρα της Τβέντε, είναι γνωστή ως η «κόλαση του Ένσχεντε», καθώς οι γηπεδούχοι μέχρι σήμερα ήταν αήττητοι εκεί σε 26 σερί ματς πρωταθλήματος, ενώ δεν είχαν χάσει σε ολόκληρη την περσινή σεζόν!

Η PSV όμως κατάφερε να περάσει και από εκεί, φτάνοντας την 13η σερί νίκη στην Eredivisie μαζί με την περσινή χρονιά και μένοντας αήττητη για 24ο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι, έδειχναν ικανοί να δυσκολέψουν την Αϊντχόφεν, που δεν έκανε ούτε μία τελική στο πρώτο 20λεπτο.

Στο 25′ όμως τα πράγματα άλλαξαν, καθώς ο στόπερ Χίλχερς έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Λοσάνο, είδε απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα μετά από εξέταση του replay και από εκεί το ματς πήρε άλλη τροπή.

Η Τβέντε αμύνθηκε σθεναρά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάρη στις επεμβάσεις του Ούνερσταλ, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπακαγιόκο με έξυπνη μπαλιά έβγαλε φάτσα με το 1-0 τον Φίρμαν, ο οποίος δεν αστόχησε.

Η ατυχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε στο 49′, όταν μετά από μία σέντρα, ο Λοσάνο θέλησε να γυρίσει από αριστερά στην περιοχή για τον Ντε Γιονγκ, όμως ο στόπερ, Πρέπερ, ήταν αυτός που τελικά νίκησε άθελά του τον τερματοφύλακά του για το 0-2.

Τη νίκη των φιλοξενούμενων σφράγισε στο 82′ ο Μπακαγιόκο, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Ούνερσταλ μετά από μπαλιά του Τίλμαν.

Η Αϊντχόφεν, απέχει πλέον τέσσερις νίκες από το «απόλυτο» ξεκίνημα στην ιστορία της Eredivisie, που κατέχει η …έκδοση της PSV της σεζόν 1987-88, με 17 σερί, πριν την πρώτη απώλεια βαθμών.

Όμως η ομάδα του Πέτερ Μποζ θα έχει δύσκολη εβδομάδα, καθώς παίζει μεσοβδόμαδα στη Σεβίλλη για το Τσάμπιονς Λιγκ, πριν το μεγάλο ντέρμπι πρωταθλήματος με τη δεύτερη της βαθμολογίας, Φέγενορντ

Tβέντε (Όοστινγκ): Ούνερσταλ – Μπρένετ (46′ Σάμπστεντ), Χίλχερς, Πρέπερ, Σμαλ – Κιόλο, Σάντιλεκ (76′ Έιτινγκ) – Ροτς (60′ Φαν Βόλφσβινκελ), Στάιν (28′ Φαν Χόρενμπεϊκ), Ρεχίρ (76′ Ταχά) – Ουγκάλδε.
Αϊντχόφεν (Μποζ): Μπενίτες – Τέζε, Ραμάλιο (79′ Σάμπο), Μποσκαλί, Ντεστ – Σχόουτεν (67′ Σαϊμπαρί), Φίρμαν, Τιλ (76′ Λανγκ) – Μπακαγιόκο, Ντε Γιονγκ (76′ Πέπι), Λοσάνο (67′ Τίλμαν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.