Χεράκλες – Αϊντχόφεν 0-6: Νέος περίπατος για την PSV! (highlights)

Η Αϊντχόφεν διέλυσε την Χεράκλες των δέκα παικτών μέσα στο Άλμελο και συνεχίζει την...προπαίδεια του τρία στην Eredivisie!

Η ομάδα του Πέτερ Μποζ, έχει 11 στα 11 στο φετινό πρωτάθλημα, με 12 σερί νίκες μαζί με την περσινή σεζόν και συνολικό αήττητο 27 αγώνων.
Επίσης, σκοράρει τρεις φορές τουλάχιστον στα δέκα τελευταία παιχνίδια (ισοφαρίζοντας δικό της ρεκόρ από το 1987), και έγινε η πρώτη στην ιστορία που κερδίζει τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, με διαφορά τουλάχιστον τεσσάρων γκολ!

Οι γηπεδούχοι, έμειναν για τέταρτη σερί χωρίς νίκη.

Σημείο κλειδί του ματς, ήταν ένα μαρκάρισμα του στόπερ Χόοχμα στον Τιλ μέσα στην περιοχή, που έφερε πέναλτι για την PSV και απ’ ευθείας κόκκινη για τον παίκτη της Χεράκλες. Ο Λουκ Ντε Γιονγκ έγραψε το 0-1 από τη βούλα και έγινε ο 11ος σκόρερ στην ιστορία της Eredivisie, φτάνοντας τα 158 γκολ του Βιμ Κιφτ.

Στο 43′, ο Τιλ είχε δοκάρι με κεφαλιά, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Σχάουτεν έγραψε το 0-2, με πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά του Τέζε.

Το…πάρτι της PSV, συνεχίστηκε και κορυφώθηκε στο β’ μέρος, με τις αλλαγές του Μποζ να μπαίνουν και αυτές στο παιχνίδι.

Μία από αυτές, ο Τίλμαν, σκόραρε στο 65′, έπειτα από μπαλιά του Φίρμαν.

Στο 69′, ο Ραμάλιο από κοντά σκόραρε για το 0-4, μετά από γύρισμα του επίσης αναπληρωματικού, Πέπι, ενώ στο 84′ ο Τιλ (ο οποίος είχε και δεύτερο δοκάρι στο 61′), σκόραρε με ωραίο σουτ, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Λοσάνο (ο οποίος είχε επίσης δοκάρι νωρίτερα)!

Το τελικό σκορ, διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πέπι, με προμηθευτή της ασίστ τον Τιλ.

Xεράκλες (Λάμερς): Μπράουερ – Μπάκμποορντ (46′ Βίκχοφ), Ζόνενμπεργκ, Χόοχμα, Ρόοσκεν – Μπρουνς (76′ Βίλεμς), Ντε Κιρσμάκερ – Βεγίνοβιτς (46′ Σχέιπερμαν), Ουαχίμ, Χάνσον (68′ Σάνκο) – Ένγκελς (23′ Τσέστιτς).
Αϊντχόφεν (Μποζ): Μπενίτες – Τέζε, Ραμάλιο, Μποσκαλί (78′ Σάμπο), Ντεστ (60′ Φαν Άανχολτ) – Σχάουτεν (46′ Σαϊμπαρί, 54′ Τίλμαν), Φίρμαν, Τιλ – Μπακαγιόκο (78′ Φερτέσεν), Ντε Γιονγκ (60′ Πέπι), Λοσάνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.