Μπενφίκα: Κοντά στην Άλκμααρ ο Ντάντας (pic, video)

Πορτογάλος δημοσιογράφος μεταδίδει ότι ο Τιάγκο Ντάντας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άλκμααρ ως δανεικός από την Μπενφίκα.

Συμπαίκτης του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου αναμένεται να γίνει ο Τιάγκο Ντάντας. Σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Πέδρο Αλμέιδα η Μπενφίκα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Άλκμααρ για τον δανεισμό του 22χρονου χαφ.

Ο Τιάγκο Ντάντας τη περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στη χώρα μας για τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών του Ρουμάνου προπονητή μετρώντας 39 συμμετοχές, πέντες γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διογρανώσεις με τη φανέλα του «δικεφάλου του Βορρά».

Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να κρατήσουν τον Ντάντας στην Τούμπα. Όμως ο ΠΑΟΚ δεν κάλυψε τις οικονομικές απαιτήσεις των «αετών» του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Αντίθετα στην περίπτωση της ολλανδικής ομάδας, οι δύο πλευρές φαίνεται ότι τα έχουν βρει στο συγκεκριμένο σκέλος, ενώ συζητούν και το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί και ρήτρα αγοράς στην ενδεχόμενη συμφωνία.

Αναλυτικά:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.