Άγιαξ – Ουτρέχτη 3-1: Νίκη ο “Αίαντας”, λάμψη Δουβίκα

Μπορεί ο Άγιαξ να πήρε τη νίκη το γκολ του Έλληνα επιθετικού όμως ήταν γκολ σπουδαίου σεντερ φορ.

Ο Άγιαξ κατάφερε να επικρατήσει της Ουτρέχτης με 2-1, στον τελευταίο αγώνα του στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πριν τα πλέι οφς.

Η ομάδα του Χάιτεγχα άνοιξε στο 20′ το σκορ με τον Μπεργκβάιν και πολύ ωραία προσπάθεια πριν το πλασέ, των Τάντιτς και Βιντάλ. Ο Άγιαξν ήταν καλύτερος σε όλες τις γραμμές και σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ σε κεφαλιά του ΜπρόμπεΪ στο 32′ η μπάλα σταμάτησε στην ρίζα του αριστερού δοκαριού του Μπάρκα.

Στο δεύτερο μέρος η Ουτρέχτη πήρε μέρτα στο γήπεδο κι έψαχνε τρόπο να στείλει σωστά την μπάλα στον Τάσο Δουβίκα, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους, όμως το πέτυχε στο 49ο λεπτό, με τον Έλληνα φορ να στοπάρει εξαιρετικά την μπάλα με το στήθος κοντά στο σημείο του πέναλτι να γυρίζει πρόσωπο στην εστία να νικά 4 αμυντικούς και τον Ρούλι κάνοντας το 1-1 και σκοράροντας το 18ο δικό του γκολ.

Όμως ο Άγιαξ ανέβασε την πίεσή του και έδειχνε πως αλλάζει και πάλι υπέρ του την εικόνα του ματς φτάνοντας στο 2-1 με γκολ του Μπρόμπεϊ στο 68ο λεπτό. Παρά το γεγονός πως ο Άγιαξ πίεζε η Ουτρέχτη ήταν εκείνη που άγγιξε την ισοφάριση στο 74′ με κεφαλιά στο δοκάρι του Ρούλι από τον Φαν ντε Χόορν. Το τελικό 3-1 και την σφραγίδα νίκης την έβαλε στο 93ο λεπτό ο Κλάασεν με πλασέ από κοντά βγάζοντας το άγχος από την πίεση που έβαλε στην άμυνα του Ρούλι η Ουτρέχτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.