Χέρενφέϊν – Φέγενορντ 1-2: Δυσκολεύτηκε αλλά παρέμεινε πρώτη (hls)

Η Φέγενορτ πέρασε νικηφόρα από το Άμπε Λέντρα Στέντιουμ, επικρατώντας με 2-1 της Χέρενφεϊν.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 17ο λεπτό. Ο Μπόζνιεβιτς μετά από εξαιρετική πάσα, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο μετά από έλεγχο του VAR, το γκολ δεν μέτρησε. Ο Πολωνός ήταν εκτεθειμένος και έτσι ο διαιτητής αφού εξέτασε το VAR, αποφάσισε να μην μετρήσει το γκολ.

Η Φέγενορντ στο 22 άνοιξε το σκορ. Ο Χάνκο έδωσε την μπάλα στον Γκεντράουντα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μάους για το 1-0. Ο Ολλανδός σκοράρει για πρώτη φορά φέτος, σε 17 ματς.

Στο 29 οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στην περιοχή όταν η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, με τον διαιτητή ωστόσο να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.

Στο 34 η ομάδα του Σλοτ, έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Ο Σαντιάγκο Χιμένες, σκόραρε για τέταρτη φορά φέτος, κάνοντας το 2-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Η Χέρενφεϊν ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. ¨Ηταν η ομάδα που δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, πέτυχε ένα γκολ και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλο ώστε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η μοναδική ευκαιρία για την Φέγενορντ ήρθε στο 73΄με τον Ντανίλο, που έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι για να καταλήξει άουτ.

Στο 75΄ο Φαν Ότελε πέτυχε εντυπωσιακό γκολ για το 2-1, βάζοντας την ομάδα ξανά στην διεκδίκηση βαθμού στο ματς!

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, με τον διαιτητή να δείχνει πως δεν υπάρχει καμία παράβαση.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Κεκτσού έκανε φάουλ, σταματώντας την αντεπίθεση της Χέρενφεϊν, που έβγαινε με δύο παίκτες μπροστά! Ο διαιτητής δεν άφησε το πλεονέκτημα, κάτι που έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την Φέγενορντ να πανηγυρίζει τη νίκη που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χέρενφεϊν: Μάους, Φαν Έιβεκ, Μπρούμα(Φαν Ότελε), Μπόχνιεβιτς, Καΐμπ(46΄Σαράουι), Νούνελι(67΄ΆΝτερσον), Χέιγ, Ταχίρι(74΄Αλ Χαζ), Κόλερτ, Όλσον(74΄Κάρλσμπακ), Φαν Χόιντονκ

Φέγενορντ: Βέλενρόιτερ, Χάρτμαν, Χάνκο, Γκεντράουντα, Πέντερσεν, Κεκτσού, Βίφερ, Ντίλροσουν(68΄Παϊσάο(88΄Λόπες)), Τίμπερ(67΄Τάμπουνι), Ίντρισι(60΄Τζάχαμπανκς), Χιμένες(67΄Χιμένες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.