Άγιαξ – PSV 1-2: Κορυφή για τους “Γλόμπους” και μεγάλη νίκη στο Άμστερνταμ! (hls)

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, η PSV κατάφερε να κερδίσει τον Άγιαξ, καθώς η ομάδα του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ επικράτησε 2-1 του "Αίαντα" στο Άμστερνταμ και πέρασε - προσωρινά - στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, η PSV κατάφερε να κερδίσει τον Άγιαξ, καθώς η ομάδα του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ επικράτησε 2-1 του “Αίαντα” στο Άμστερνταμ και πέρασε – προσωρινά – στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ στο 23ο λεπτό μετά από υπέροχη πάσα του Κόντι Γκάκπο, ενώ ο Γκουτιέρεζ πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας από το Αϊντχόφεν στο 50ο λεπτό.

Ο Άγιαξ είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι, διατήρησε κατοχή μπάλας, πίεσε την PSV και μείωσε σε 2-1 με τον Ιταλό Λούκα στο 83ο λεπτό, ωστόσο δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα δεδομένα στο “Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα”.

Στο τέλος του αγώνα… άναψαν τα αίματα, καθώς ο Ραμάλιο πανηγύρισε μπροστά στον Άλβαρες και για λίγα λεπτά υπήρξε μια μικρή αναστάτωση στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από αυτή τη σημαντική νίκη στο ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος, η PSV είναι στην κορυφή με 30 βαθμούς, ενώ ο Άγιαξ (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) είναι στη δεύτερη θέση με 28 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.