Χεράκλες – Αϊντχόφεν 0-2: Άνετα με Μπρούμα και Μαντουέκε (hls)

Η Αϊντχόφεν ξεκίνησε με το δεξί το ολλανδικό πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-0 της Χεράκλες στο Άλμελο με γκολ των Μπρούμα και Μαντουέκε.

Η PSV έχει χάσει μόνο μία φορά στην ιστορία της στη συγκεκριμένη έδρα και η καλή παράδοση δεν απειλήθηκε ποτέ, με την ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ να πετυχαίνει την έκτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ, ολλανδικού Σούπερ Καπ και πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε εκτεταμένο rotation ενόψει του αγώνα με τη Μπενφίκα για τα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ένας από τους παίκτες που εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά φέτος στην ενδεκάδα ήταν ο Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ – δανεικός πέρσι στον Ολυμπιακό-, ήταν αυτός που έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» της άμυνας των γηπεδούχων, πλασάροντας εύστοχα τον Μπούκερ στην κόντρα μετά από ασίστ του Πρέπερ. Ο Μπρούμα είχε και δοκάρι στο 45ο λεπτό με ωραίο φαλτσαριστό δεξί σουτ στην περιοχή.

Προηγουμένως οι γηπεδούχοι είχαν προσπαθήσει να απειλήσουν με τελκές των Μπασατζίκογλου, Φλουτ και Μπάκις, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν.

Το δεύτερο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στην PSV, που έχασε ευκαιρίες με Τέζε και Μπρούμα, πριν κάνει το 0-2 στο 64′ με τον Μαντουέκε, ο οποίος πήρε την μπάλα στην περιοχή με πλάτη, γύρισε και εκτέλεσε τον Μπούκερ.

Οι Σανγκαρέ, Ραμάλιο και Ζαχάβι δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να διευρύνουν το σκορ για την ομάδα του Σμιντ, που έφερε όμως εις πέρας την πρώτη αποστολή της και συνεχίζει το κυνήγι των εκατομμυρίων του Τσάμπιονς Λιγκ.


XΕΡΑΚΛΕΣ ΑΛΜΕΛΟ (Βόρμουτ): Μπούκερ – Φαντιγκά, Σχόοφς, Κνούστερ, Κουαλιάτα – Κιομουρτζόγλου, Φλουτ, Ντε Λα Τόρε (57′ Αμισί) – Λάουρσεν (46′ Λούντινγκ), Μπάκις (57′ Μπούρχζορχ), Μπασατζίκογλου (57′ Ιμπραΐμογλου).
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Σμιντ): Εμβογκό – Τέζε, Ραμάλιο, Ομπίσπο (85′ Φιερχέιφερ), Εμουένε – Πρέπερ, Σανγκαρέ – Μπρούμα (85′ Τόμας), Μάουρο Ζούνιορ (46′ Γκέτσε), Μαντουέκε (65′ Χάκπο) – Φερτέσεν (59′ Ζαχάβι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.