Άλτιντορ: «Βήμα προς τα μπροστά η Άλκμααρ»

Ο Τζόζι Αλτιντορ ξεκαθάρισε πως η μεττεγραφή του στην Άλκμααρ ήταν ένα βήμα προς τα μπροστά για την καριέρα του και όχι προς τα πίσω.

Ο Τζόζι Αλτιντορ  ξεκαθάρισε πως η μεττεγραφή του στην Άλκμααρ ήταν ένα βήμα προς τα μπροστά για την καριέρα του και όχι προς τα πίσω. Μπορεί να άφησε τη Βιγιαρεάλ το περασμένο καλοκαίρι για λογιαριασμό της ολλανδικής ομάδας παρ’ όλα αυτά πιστεύει πως πήρε τη σωστή απόφαση.

«Όπως το βλέπω εγώ, δεν πιστεύω πως ήταν ένα βήμα προς τα πίσω η Άλκμααρ. Η ομάδα αυτή είναι εντελώς διαφορετική από τη Βιγιαρεάλ καθώς έχουν διαφορετικούς στόχους. Οι παίκτες της  Άλκμααρ προπονούνται συνεχώς και δυνατά ενώ στην Ισπανία δεν υπάρχει καιρός για αυτό καθώς τα πάντα έχουν να κάνουν με την απόδοση. Τουλάχιστον δυο φορές τη σεζόν αγωνίζεσαι κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχεις την πιθανότητα να προκριθείς και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για μένα δεν υπήρξε χρόνος να συνηθήσω σε αυτό το μοτίβο»τόνισε ο Αμερικάνος στράικερ.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν πολύ νέος όταν βρέθηκα εκεί. Έπρεπε να ανταγωνιστώ παίκτες όπως ο Τζουσέπε Ρόσι ο οποίος έχει γίνει πολύ καλύτερος τώρα. Ήμουν 18 χρονών και δεν είχα καμία ιδέα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.