Πάει Αραβία ο Πρεντόμ

Την πιθανότητα να αποχωρήσει από την Τβέντε μετά από ένα χρόνο στον πάγκο της, εξετάζει ο Μισέλ Πρεντόμ.

Την πιθανότητα να αποχωρήσει από την Τβέντε μετά από ένα χρόνο στον πάγκο της, εξετάζει ο Μισέλ Πρεντόμ. Δημοσιεύματα θέλουν τον άλλοτε τερματοφύλακα της Μπενφίκα να έχει δεχθεί σπουδαία πρόταση από την Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας για τα επόμενα δυο χρόνια.

Για τον λόγο αυτό ο Πρεντόμ ζήτησε από την Τβέντε λίγο χρόνο για να εξετάσει την πρόταση που έχει και ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιοπ Μούστερμαν, παρουσιάζεται ανοιχτός σε οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρει ο 52άχρονος προπονητής.

“Δεν θα κλείσουμε την πόρτα στον Πρεντόμ. Στο παρελθόν κάναμε το ίδιο και με τον Φρεντ Ρούτεν αλλά και τον Στιβ ΜκΚλάρεν. Αν είναι να κάνει ένα βήμα προς τα μπροστά τότε εμείς δεν θα του σταθούμε ως εμπόδιο. Αν τελικά αποφασίσει να φύγει τότε θα βρούμε άλλο προπονητή”.

Η Τβέντε την εφετινή σεζόν δεν κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησε την περασμένη χρονιά, χάνοντας τον την τελευταία αγωνιστική από τον Άγιαξ. Παρ’ όλα αυτά ο Πρέντομ οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του ολλανδικού κυπέλλου. Όσον αφορά στον διάδοχο στον πάγκο της Τβέντε, πληροφορίες θέλουν τον ΜακΚλάρεν να επιστρέφει στην Ολλανδία μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Βόλφσμπουργκ. Θυμίζουμε πως ο Άγγλος προπονητής ήταν αυτός που χάρισε τον τίτλο του πρωταθλητή το 2010 στην Τβέντε πριν αναχωρήσει για την Γερμανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.