Σταθερά στην πεντάδα η Άλκμααρ

Την τρίτη νίκη της σε έξι αγώνες στο ολλανδικό πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΖ, επικρατώντας με 3-0 στο «AFAS Stadion» της Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Την τρίτη νίκη της σε έξι αγώνες στο ολλανδικό πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΖ, επικρατώντας με 3-0 στο «AFAS Stadion» της Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ άνοιξε το σκορ με τον Γιόχανσον στο 31΄ και συγκεκριμένα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Σουηδός, μάλιστα, λογιζόταν αμφίβολος ως την τελευταία στιγμή για το ματς με τους «αετούς», παρόλα αυτά προπονήθηκε Παρασκευή και Σάββατο κι αγωνίστηκε κανονικά.

Η Άλκμααρ πραγματοποίησε μεστή και άκρως θετική εμφάνιση, ωστόσο σφράγισε τη νίκη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βίκτορ Ελμ να κάνει το 2-0 και τον Μπεργκίς να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 94΄! Με τη νίκη της αυτή η ΑΖ έφθασε τους δέκα βαθμούς κι έμεινε πέμπτη στη βαθμολογία της Ερντιβίζιε.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των αγώνων που ολοκλήρωσαν την έκτη αγωνιστική της ολλανδικής Ερντιβίζιε την Κυριακή (16/9): Ρόντα – Μπρέντα: 1-5 (η Ρόντα τελείωσε με δέκα παίκτες), Χέρενφεϊν-Γκρόνινγκεν 4-2 (η Χέρενφεϊν τελείωσε με δέκα παίκτες, η Γκρόνινγκεν με εννέα), Άλκμααρ-Γκόου Αχέντ Ιγκλς 3-0 και Ουτρέχτη-Βάαλβαϊκ 2-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.