Πεντάρα ο Παναθηναϊκός, αγχώθηκε ο ΠΑΟΚ, τετράστερη η Τρίπολη, γκέλα για την ΑΕΚ!

Με γκολ της Χέλμβαλ στο 94' ο ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα εντός έδρας των Τρικάλων με 2-1, ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός απέναντι στην Καστοριά και κέρδισε με 5-2 στο Κορωπί, "κόλλησε" στο μηδέν η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ, εντυπωσιακός ο Αστέρας Τρίπολης στον Υμηττό.

Με γκολ της Χέλμβαλ στο 94′ ο ΠΑΟΚ επικράτησε δύσκολα εντός έδρας των Τρικάλων με 2-1, ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός απέναντι στην Καστοριά και κέρδισε με 5-2 στο Κορωπί, εξαιρετική εμφάνιση από τον Αστέρα Τρίπολης στην Αθήνα και άνετη νίκη με 4-0 επί της Ολυμπιάδας Υμηττού. Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του ΑΟ ΡΕΑ από την Καρδίτσα, καθώς κέρδισε με 3-0 τις Ελπίδες, ο Βόλος επικράτησε 1-0 εκτός έδρας των νεοφώτιστων Σειρήνων Γρεβενών, ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τις Νέες Ατρόμητου στο Ηράκλειο, ενώ η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την ΑΕΛ στα Σπάτα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Α Κατηγορίας Γυναικών:

ΠΑΟΚ – Τρίκαλα 2-1

Παναθηναϊκός – Καστοριά ΓΠΟ 5-2

ΑΕΚ – ΑΕΛ 0-0

ΟΦΗ – Νέες Ατρόμητου 0-0

Ολυμπιάδα Υμηττού – Αστέρας Τρίπολης 0-4

Σειρήνες Γρεβενών – Βόλος 2004 0-1

Ελπίδες Καρδίτσας – ΡΕΑ 0-3

Τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ – Τρίκαλα 2-1

Στο 19ο λεπτό, μετά από ένα γέμισμα της μπάλας, η ομάδα των Τρικάλων κέρδισε πέναλτι, η Μπετανκούρ ευστόχησε και η ομάδα από τη Θεσσαλία άνοιξε το σκορ στη Θεσσαλονίκη. Η εορτάζουσα, Βάσια Γιαννακά, με δυνατό σουτ στο 27ο λεπτό, έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων για το 1-1, ενώ η νίκη ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα. Η Μήτκου σέντραρε, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, ωστόσο η Χέλμβαλ προ κενής εστίας έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της.

ΠΑΟΚ: Νίχαους, Γκούνη (76′ Κιουρεξίδου), Αχμέντοβα, Δοϊρανλή (86′ Μπασούρη), Κοσκερίδου (56′ Τζούρτζεβιτς), Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη (86′ Γιοβάνη), Μήτκου, Γιαννακά, Καλέση (56′ Παπαδοπούλου), Χέλβαλ.

Τρίκαλα: Νάση, Γεωργούλα, Μπέου, Κεχαγιά, Σμιλικοβιτς, Τσούνη (88’ Κυριζάκη),Τζιώρα(50’ Βαΐτση), Κωστοπούλου, Στεργιούλη, Αρριέτα, Πλακιά (2’ Μπουζίνου).

Παναθηναϊκός – Καστοριά 5-2

Οι Πράσινες μπήκαν με… ορμή στο παιχνίδι και στο 14ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ αμυντικού της Καστοριάς. Η Κατωπόδη με υπέροχη ενέργεια στο 20ο λεπτό έκανε το 2-0, ενώ η Ντόμοντ ήταν αυτή που σκόραρε το τρίτο τέρμα του Παναθηναϊκού στο 22′. Η Μάια με κεφαλιά πέτυχε το τέταρτο γκολ του Τριφυλλιού, η Λόγου με πλασέ στο 64′ έκανε το 5-0, ενώ η Σαΐχ στο 82′ και στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Παναθηναϊκός: Γιαννακούλη (69′ Δημητρακοπούλου), Δημητρίου, Κακαμπούκη, Σιδηρά, Νεφρού, Μάια (69′ Καμαριανού), Χαμαλίδου, Ρόγκαν, Κατωπόδη (63′ Νταρζάνου), Ντόμοντ (63′ Κανέλλου), Κοκοτσάκη (63′ Λόγου).

Καστοριά: Βλασιάδου( 46’ Φόρλιακα) Καϊδατζή, Φασίδου( 60’ Ανδρεάδου), Νafula, Μαντώ ( 60’ Τζιάρα), Μάρκου, Σαΐχ, Τρυγούτη (60’ Ρήγα), Κωστάρα (78’ Γροσδάνη), Προξένου, Μουστάκη.

Ελπίδες Καρδίτσας – ΡΕΑ 0-3

Η Μαρκουτσά άνοιξε λογαριασμό για την ομάδα από το Ρέθυμνο στο 19ο λεπτό, ενώ στο 30’ σκόραρε και η Ματέους για το 0-2, το οποίο ήταν το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Το 0-3 της Κοτσάκι στο 51ο λεπτό “σφράγισε” τη νίκη της Ρεθυμνιακής Ένωσης Αθλητών στην Καρδίτσα.

Ρ.Ε.Α. (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Μανουκαράκη, Κοτσάκι, Βορριά, Σολίς, Παντερή (59’ Κελαϊδή), Εράσο, Μαρκουτσά (68’ Δημισκίδου), Μπράμε, Ματέους, Γκάτσου (80’ Αλεξάκη), Δαφέρμου (80’ Μεργέμογλου).

Ολυμπιάδα Υμηττού – Αστέρας Τρίπολης 0-4

Οι παίκτριες του Αστέρα αφιέρωσαν τη νίκη στις δύο συμπαίκτριές τους, Τζαφέρη και Durkovic, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά στη διάρκεια του αγώνα και αντικαταστάθηκαν.

Οι κιτρινομπλέ άνοιξαν το σκορ στο 27′, με την Γεωργαντζή, μετά την ασίστ της Νεοφύτου. Η Γεωργαντζή σημείωσε και το 2-0 στο 35′, με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έκανε το 3-0 στο 55′ εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Μοσκοφίδου και στο πρώτο λεπτό των κασθυστερήσεων η Γούλα με σουτ σημείωσε το τελικό 4-0.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Γρηγοριάδου, Νεοφύτου, Durkovic (64′ Μιχαλοπούλου), Μελισσού, Γεωργαντζή, Τζαφέρη (45′ Δρακωνάκη), Μοσκοφίδου, Ματζάνα, Γούλα, Mendoza, Φακίνου (76′ Πάστρα)

Σειρήνες Γρεβενών – Βόλος 0-1

Με γκολ από τα… αποδυτήρια μπήκε η ομάδα του Βόλου στα Γρεβενά, καθώς στο 3ο λεπτό η Τσούκα σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα. Η ομάδα από τα Γρεβενά έχασε δύο πέναλτι με τις Τάσιου και Μπιζιάρη! Η Γκέκα αισθάνθηκε δυσφορία κατά τη διάρκεια του αγώνα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Σειρήνες Γρεβενών: Μπουρτούνη, Δάδιου, Αγγελίδου, Μουρατίδου, Ισπογλίδου, Κελεμένι, Αμαραντίδου, Τάσιου, Φραγκοπούλου, Κωσταρέλα, Βλάχου
Αλλαγές: Μπόζιαρη, Μπούκα

Βόλος 2004: Τσιλίκα, Κοκμοτού, Νικοπούλου, Σύρμου (85’ Καρακάνα, 87’ λτ Μπάρτζου), Ζήγρα, Κατσιγιάννη, Τσούκα, Γκέκα (46’ Νάνου), Κέκου, Νένε, Μπάμπιτς.

ΟΦΗ – Νέες Ατρόμητου 2-0

Στο 33ο λεπτό η Ριμπάνσκα έκανε με κεφαλιά το 1-0, ενώ η Πατερνά με σέντρα σουτ στο 70ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Στανίνου, Πατερνά, Σηφάκη, Κουκουλάκη, Κυδωνάκη, Πεϊου, Kalaberova, Δρακογιαννάκη, Aεράκη, Ζέρβα, Rybanska.

Στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξαν και οι Mushtaq, Ραπάνη, Κωνιωτάκη, Γουνάκη.

ΑΕΚ – ΑΕΛ 0-0

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν η ΑΕΚ και η ΑΕΚ σε παιχνίδι που έγινε στο «Σεραφείδειο». Η ΑΕΛ έμεινε με δέκα παίκτριες στο 40′, καθώς αποβλήθηκε η Κούρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ κόκκινη κάρτα είδε και η Παυλοπούλου της ΑΕΚ στο 75ο λεπτό.

ΑΕΚ: Χατζηχαριστού, Τσελέντη, Βέρα (Τριβυζάκη 70’), Παυλοπούλου, Καπνίση (Ντζάνη 55’), Μπούτλα (Ίβιτς 70’), Κόλλια, Πινέδα, Μπριάνα, Νίκα, Λόπεζ.

ΑΕΛ: Γαβριηλίδου, Κόντου, Σκωτεινιώτη, Γκριβάζ, Νικολαΐδου, Ζέλεβα (Γιάννη 76’), Ρουμελιώτη (Μίσσια 75’), Γιάνεβα, Καπαρέλη, Κιόκο, Κούρια.

Η βαθμολογία (μετά από δύο αγώνες)

1) ΠΑΟΚ 6
2) Παναθηναϊκός 6
3) ΑΕΚ 4
4) Αστέρας Τρίπολης 3
5) ΡΕΑ 3
6) ΟΦΗ 3
7) Βόλος 3
8) Καστοριά 1
9) Νέες Ατρόμητου 1
10) ΑΕΛ 1
11) Σειρήνες Γρεβενών 0
12) Ελπίδες Καρδίτσας 0
13) Τρίκαλα 0
14) Ολυμπιάδα Υμηττού 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.