Παράσταση σε άδειο θέατρο (video)

Η ΑΕΚ συνέτριψε 8-0 τον Μανδραϊκό και πέτυχε την ευρύτερη φετινή της νίκη στη Γ' Εθνική, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Δείτε σε video όλα τα γκολ της Ένωσης, αποκλειστικά από το novasports.gr!

Η ΑΕΚ συνέτριψε 8-0 τον Μανδραϊκό και πέτυχε την ευρύτερη φετινή της νίκη στη Γ’ Εθνική, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Δείτε σε video όλα τα γκολ της Ένωσης, αποκλειστικά από το novasports.gr!

Η Ένωση έδωσε την καλύτερή της «παράσταση» ως τώρα στην περιπλάνησή της στη συγκεκριμένη κατηγορία, όμως της έλειψε το χειροκρότημα λόγω της τιμωρίας της έδρας.

Το ματς δεν αντέχει σε οποιαδήποτε κριτική, καθώς το σκορ τα λέει όλα. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα σκόραρε…περίπου όποτε ήθελε, με τον Μπρέσεβιτς να είναι για άλλη μία φορά σε μεγάλα κέφια και τον Ανάκογλου να τον ακολουθεί σε αποτελεσματικότητα και απόδοση.

Ο Μανδραϊκός διάλεξε να διαφοροποιηθεί από την τακτική του «ταμπουρώματος» σε σχέση με προηγούμενους αντιπάλους της Ένωσης και το πλήρωσε ακριβά, με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να κάνει άλλο ένα βήμα για την εξασφάλιση της ανόδου στη Football League.

Μπρέσεβιτς – Μανδραϊκός 3-0 στο α’

Η ΑΕΚ όπως αναμενόταν βγήκε στην επίθεση από την αρχή, με τον Τραϊανό Δέλλα να ζητά γρήγορο γκολ.

Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε γρήγορα, καθώς έπειτα από ένα αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς πήρε το όπλο του και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 15′, έπειτα από μία χαμένη μπαλιά που κυνήγησε ο Ανάκογλου και σέντρα του Πλατέλλα, ο Κουσούρης στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα τροφοδότησε τον Κροάτη, ο οποίος με κοντινή προβολή είπε «ναι» στο δώρο και έκανε το 1-0.

Η Ένωση συνέχισε να επιτίθεται και στο 29′ ο Ανάκογλου βρήκε εξαιρετικά κάθετα τον Μπρέσεβιτς, ο οποίος προχώρησε και «εκτέλεσε» τον Χρόνη με το δεξί διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.

Στο 34′ σε φάση διαρκείας ο Μπρέσεβιτς δεν μπόρεσε να κάνει το χατ-τρικ, ούτε ο Πόποβιτς από κοντά στη συνέχεια της φάσης.

Αυτό που δεν κατόρθωσε όμως εκεί ο Κροάτης το κατάφερε στο 39′, όταν ο Τσουκαλάς έβγαλε την παράλληλη μπαλιά από δεξιά και ο «μπόμπερ» της ΑΕΚ πρόλαβε τον προσωπικό του «φρουρό» για να κάνει το 3-0 με προβολή.

Ανέλαβε δράση ο Ανάκογλου

‘Eχοντας βάλει στο τσεπάκι τους πόντους από το πρώτο μέρος, η ΑΕΚ συνέχισε να βγαίνει στην επίθεση, έστω και αν δεν υπήρχε κόσμος για να του προσφέρει θέαμα στο ΟΑΚΑ!

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του β’ μέρους, ο Πλατέλλας πάσαρε στον Ανάκογλου, ο οποίος έφτασε ανενόχλητος έξω από την περιοχή και με ωραίο αριστερό σουτ έκανε το 4-0.

Στο 55′, ο ίδιος παίκτης πήρε την ασίστ από τον Μπρέσεβιτς και δεν αστόχησε μπροστά στον Χρόνη, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Στο 64′ ο Κορδέρο έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Μπρέσεβιτς, αυτός δεν πρόλαβε να εκτελέσει, αλλά ο επερχόμενος Πλατέλλας έγινε κάτοχος της μπάλας και διαμόρφωσε το 6-0.

Στο 68′ ο Καϊμακαμούδης έχασε την καλύτερη ευκαιρία του Μανδραϊκού όταν έστειλε τη μπάλα άουτ προ του Καραγκιολίδη.

Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά του Πεταυράκη να χριστεί σκόρερ, με διαγώνιο σουτ από αριστερά και αποτυχημένη προσπάθεια του Χρόνη να συγκρατήσει τη μπάλα.

Το show της ΑΕΚ έλαβε τέλος στο 89ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Τσουκαλά, ο Χουστουλάκης στην προσπάθειά του να διώξει νίκησε άθελά του τον τερματοφύλακά του. Άδοξο τέλος σε μία άχαρη μέρα για τον Μανδραϊκό, εξ’ ίσου άχαρη όμως και για την Ένωση, που δεν χειροκροτήθηκε στην καλύτερη φετινή της παράσταση…

ΑΕΚ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 8-0

Γκολ: 15′, 29′, 39′ Μπρέσεβιτς, 46′, 55′ Ανάκογλου, 64′ Πλατέλλας, 70′ Πεταυράκης, 89′ αυτ. Χουστουλάκης
Διαιτητής: Κέκελος (Αιτ/νίας). Βοηθοί: Μπρέσιακας, Σπυριδόπουλος (Αιτ/νίας).
Κίτρινες: Πεταυράκης – Κουσούρης.
Κόκκινες:

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας, 4-2-3-1): Καραγκιολίδης – Τσουκαλάς, Γεωργέας (65′ Τσούπρος), Ρόβας, Πεταυράκης – Κορδέρο (65′ Κάτσικας), Ανάκογλου – Πλατέλλας, Ντακόλ, Πόποβιτς – Μπρέσεβιτς (73′ Τσεβάς).
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Βογιατζής, 4-2-3-1): Χρόνης – Χουστουλάκης, Κολτσίδας, Μεσσήνης, Κουσούρης (60′ Λελούδας)- Ζαχαράτος (85′ Κανάκης), Αγκόλι – Μπιλίτσης (77′ Χιώτογλου), Μπουγιάς, Σερέπας – Καϊμακαμούδης.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

2′ Σουτ του Πόποβιτς, απόκρουσε σε κόρνερ ο Χρόνης.
5′ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντακόλ, μπλόκαρε ο Χρόνης.
8′ Καλό σουτ του Καϊμακαμούδη, ο Καραγκιολίδης μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
11′ Ο Πόποβιτς σούταρε από κοντά μετά από πάσα-τακουνάκι του Κορδέρο αλλά ο Χρόνης απόκρουσε.
15′  1-0 Μετά απο σέντρα του Πλατέλλα από αριστερά, ο Κουσούρης σε προσπάθεια να διώξει έδωσε…ασίστ στον Μπρέσεβιτς που άνοιξε το σκορ από κοντά με προβολή!
22′ Καλό σουτ του Ζαχαράτου έξω από την περιοχή, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Καραγκιολίδη.
24′ Λάθος των γηπεδούχων, ο Πόποβιτς πήρε τη μπάλα και σούταρε έξω από την περιοχή με το αριστερό, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Χρόνης.
29′ 2-0 Ο Ανάκογλου βρήκε με εξαιρετική κάθετη μπαλιά τον Μπρέσεβιτς, ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Χρόνη για το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
34′  Ο Μπρέσεβιτς με διπλή προσπάθεια από κοντά μετά τη σέντρα του Πόποβιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει, στη συνέχεια ο Πεταυράκης σούταρε από κοντά αλλά κοντραρίστηκε σε κόρνερ.
39′ 3-0 Έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Τσουκαλά από δεξιά, ο Μπρέσεβιτς βρέθηκε φάτσα με τον Χρόνη και με προβολή έκανε χατ-τρικ!
45+1′ Σουτ του Πεταυράκη, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Χρόνη.

46′  4-0 Ούτε τριάντα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β’ μέρους, ο Ανάκογλου έγινε κάτοχος της μπάλας και ανενόχλητος με αριστερό συρτό σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ!
54′ Πλασέ του Ντακόλ από κοντά, αποκρούει ο Χρόνης.
55′ 5-0 Πολύ ωραίο «ένα-δύο» Μπρέσεβιτς-Ανάκογλου, στο ημικύκλιο της περιοχής, ο δεύτερος βγαίνει μπροστά στον Χρόνη και δεν αστοχεί από κοντά.
61′ Μακρινό σουτ του Σερέπα, η μπάλα πολύ άουτ.
64′  6-0 Έπειτα από κάθετη πάσα του Κορδέρο στον Μπρέσεβιτς, ο Κροάτης δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση, αλλά ήρθε ο Πλατέλλας για να πλασάρει εύστοχα.
68′ Γύρισμα Ζαχαράτου, δεν μπόρεσε ο Καϊμακαμούδης να σκοράρει από κοντά και πλάσαρε άουτ, έχοντας προλάβει την έξοδο του Καραγκιολίδη.
70′ 7-0 Ο Πεταυράκης επιχείρησε το διαγώνιο σουτ από αριστερά και ο Χρόνης κάνοντας κακό υπολογισμό δεν μπορεί να αποσοβήσει το έβδομο γκολ της ΑΕΚ.
73′ Κεφαλιά του Μπρέσεβιτς, η μπάλα άουτ.
78′ Σουτ του Ντακόλ από καλή θέση μέσα στην περιοχή, αρκετά έξω από το δεξί δοκάρι του Χρόνη.
80′ Ο Ρόβας εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Χρόνη.
82′ Κεφαλιά Ντακόλ, στην αγκαλιά του Χρόνη.
89′ 8-0 Σέντρα του Τσουκαλά από δεξιά, ο Χουστουλάκης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΑΕΚ – Μανδραϊκός 1-0 (15′ Μπρέσεβιτς)

ΑΕΚ – Μανδραϊκός 2-0 (29′ Μπρέσεβιτς)

ΑΕΚ – Μανδραϊκός 3-0 (39′ Μπρέσεβιτς)

ΑΕΚ – Μανδραϊκός 4-0 (46′ Ανάκογλου)

ΑΕΚ – Μανδραϊκός 5-0 (55′ Ανάκογλου)

ΑΕΚ – Μανδραϊκός 6-0 (64′ Πλατέλλας)

ΑΕΚ – Μανδραϊκός 7-0 (70′ Πεταυράκης)

ΑΕΚ – Μανδραϊκός 8-0 (89′ Κουστουλάκης)

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.