Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Τεπετός

Ένα μήνα μακριά από την ενεργό δράση θα μείνει ο Τεπετός στα Χανιά. Ο επιθετικός της ομάδας της Κρήτης έχει χτυπήσει στο χέρι

Ένα μήνα μακριά από την ενεργό δράση θα μείνει ο Τεπετός στα Χανιά. Ο επιθετικός της ομάδας της Κρήτης έχει χτυπήσει στο χέρι και δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει τος υπηρεσίες του για τις επόμενες τέσσερις με πέντε εβδομάδες.

Από την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο θα απουσιάσει και ο Γωνιωτάκης που είδε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Στο μεταξύ, η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί θερμά το Χανιώτικο φίλαθλο κοινό για την άψογη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Πλατανιά, ιδιαίτερα τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΟΧ, Blue Boys, για την ένθερμη συμπαράσταση των μελών του που δημιούργησαν μία θαυμάσια ατμόσφαιρα, βοηθώντας την ομάδα μας, χωρίς ακρότητες, να φθάσει στο επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ Πλατανιά για την φιλοξενία και υπόσχεται να την ανταποδώσει όταν οι δύο ομάδες τεθούν ξανά αντιμέτωπες, επίσης εύχεται στον Πλατανιά καλή συνέχεια και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.