Προχωράει για τον Μρτζα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τις επαφές με τον Ντράγκαν Μρτζα, ο οποίος έχει ζητήσει λίγες ημέρες προθεσμία, προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τις επαφές με τον Ντράγκαν Μρτζα, ο οποίος έχει ζητήσει λίγες ημέρες προθεσμία, προκειμένου να απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει. Οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται αισιόδοξοι πως ο Σέρβος επιθετικός θα απαντήσει θετικά, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει στα χέρια του, κάποια καλύτερη πρόταση. Ο 30χρονος παίκτης έχει καταθέσει ήδη προσφυγή κατά του Ερυθρού Αστέρα, με την οποία ζητάει να μείνει ελεύθερος.


Παράλληλα, η ΑΕΚ συνεχίζει να εξετάζει την περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος υπογραμμίζει πως μπορεί να μείνει ελεύθερος από τη Νόττινχαμ Φόρεστ. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν από τον Αλγερινό να αποδείξει πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, προκειμένου να προχωρήσουν σε συμφωνία μαζί του.


Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει οριστικά η υπόθεση του Κάρλος Κάλβο για την Ένωση. Ο 29χρονος Ισπανός παίκτης έχει συμφωνήσει με τους ιθύνοντες της Ένωσης και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.


Τέλος, στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να είναι το πρώτο φαβορί, χωρίς όμως να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια έκπληξη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.