Κατέθεσε πρόταση στον Κατσουράνη

Στην κατάθεση πρότασης συνεργασίας στον Κώστα Κατσουράνη για τα επόμενα δυο χρόνια, φέρεται να έχει προχωρήσει η ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην κατάθεση πρότασης συνεργασίας στον Κώστα Κατσουράνη για τα επόμενα δυο χρόνια, φέρεται να έχει προχωρήσει η ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε επαφή με τον έμπειρο μεσοαμυντικό, στον οποίο προσφέρουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 34χρονος παίκτης φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ένωση, ενώ φέρεται να είναι ευχαριστημένος και με την πρόταση που έχει στα χέρια του, από την Ένωση.

Ο Έλληνας παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ένωση, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας των δυο πλευρών αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των play off, στα οποία αναμένεται να πάρει μέρος με τον ΠΑΟΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτηση του Έλληνα παίκτη, με τους ιθύνοντες της Ένωσης να χειρίζονται τη συγκεκριμένη θέση. Παράλληλα, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το αν θα υπάρξει από την πλευρά του ΠΑΟΚ, πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, καθώς ο παίκτης βρίσκεται στα πλάνα του Χουμπ Στέφενς.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση παρακολουθεί και τις εξελίξεις της υπόθεσης του Ματίας Ιγκλέσιας. Αν ο Αργεντινός δε συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, τότε η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτησή του. Ο 29χρονος παίκτης αρέσει στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, που μένει ελεύθερος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.