Ανανέωσε με την Ντε Γκράαφσαπ ο Μυστακίδης

Κάτοικος Ολλανδίας θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021 ο Γιάννης Μυστακίδης, καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ντε Γκράαφσαπ. 

Κάτοικος Ολλανδίας θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021 ο Γιάννης Μυστακίδης, καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ντε Γκράαφσαπ. 

Ο Έλληνας επιθετικός μετακόμισε στο Ντούτινχεμ τον περασμένο Ιανουάριο, υπογράφοντας συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, όμως σε λίγους μόνο μήνες κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας. Έτσι, οι δύο πλευρές προχώρησαν σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Γιάννης έδειξε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ισπανία πως ήθελε να αγωνιστεί στην Ντε Γκράαφσαπ. Η αλληλεπίδραση του με τους παίκτες της ομάδας, το τεχνικό τιμ και τους οπαδούς ήταν από την πρώτη στιγμή καλή. Πρόσφατα εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί με τη Ντε Γκράαφσαπ στην Eredivisie και είπε πως θα παραμείνει στην ομάδα για ακόμη ένα χρόνο ώστε να τη βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της. Είμαστε χαρούμενοι που περνάει καλά στο Ντούτινχεμ και πιστεύει στους στόχους της ομάδας“, ανέφερε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ολλανδικής ομάδα, Πίτερ Χόφστεντ.

Με τη σειρά του, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, ανέφερε:Από την αρχή ένιωσα σαν το σπίτι μου στην Ντε Γκράαφσαπ, τόσο λόγω του συλλόγου, όσο και των οπαδών. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω το πως τελείωσε η χρονιά για εμάς και ακόμα είμαι θυμωμένος.

Όμως, θα μετατρέψουμε αυτήν την απογοήτευση σε μια ομάδα που θα είναι καλολαδωμένη μηχανή. Θέλω να κερδίσω την άνοδο τη νέα σεζόν, θα διατηρηθώ σε καλή κατάσταση όσο βρίσκομαι στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω ξανά στην ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.