Γερμανία – Γαλλία 2-1: Επιστροφή στις νίκες και τα χαμόγελα (highlights)

Η Γερμανία με Φέλερ στον πάγκο νίκησε στο Ντόρτμουντ τη Γαλλία σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε διαδοχικές ήττες.

Η Γερμανία με τους Ρούντι Φέλερ, Χάνες Βολφ και Σάντρο Βάγκνερ στον πάγκο, μετά την απομάκρυνση του Χάνζι Φλικ, μπήκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξε το σκορ με τον Τόμας Μίλερ που επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και βρήκε δίχτυα μόλις στο 4ο λεπτό (1-0). Στο 25ο λεπτό ένιωσε ενοχλήσει ο αρχηγός, Ιλκάι Γκιντογκάν και η Γερμανία έχασε τα ηνία στην μεσαία γραμμή. Στη θέση του πέρασε ο Πασκάλ Γκρος που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα πάντσερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γαλλία σταμάτησε από εκεί που τελείωσε το ημίχρονο. Δημιούργησε φάσεις και απείλησε τον Τερ Στέγκεν που όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν. Ένα λάθος του Τοντιμπό έφερε το δεύτερο γκολ των Γερμανών, με τον Κάι Χάβερτς να μοιράζει και τον Λιρόι Σανέ να σκοράρει (2-0, 87ο λεπτό). Αμέσως μετά τη σέντρα ο Καμαβινγκά κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Σανέ και ο Γκριεζμάν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1, 89ο λεπτό).

Πέμπτη νίκη της Γερμανίας απέναντι στη Γαλλία σε 18 ραντεβού και πρώτη μετά από 7 αγώνες.

Γερμανία (Ρούντι Φέλερ): Τερ Στέγκεν, Τα, Ζούλε, Ρούντιγκερ, Χένριχς (78′ Γκόζενς) Γκιντογκάν (25′ Γκρος), Τσαν, Μίλερ (64′ Χάβερτς), Βιρτς (78′ Χόφμαν), Γκνάμπρι (64′ Μπραντ)

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Μενιάν, Παβάρ (65′ Κουντέ), Τοντιμπό, Σαλιμπά, Τεό Ερνάντεζ, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Ραμπιό (78′ Φοφανά), Γκριεζμάν, Κομάν (64′ Ντεμπελέ), Μουανί (64′ Μάρκους Τουράμ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.