Πανσερραϊκός – Καβάλα 4-0: Νίκη πριν τον Ολυμπιακό

Τον τελευταίο του φιλικό αγώνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League έδωσε ο Πανσερραϊκός την Κυριακή (13/07).

Τα Λιοντάρια αντιμετώπισαν σε ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα, στις αθλητικές τους εγκαταστάσεις στην Ομόνοια, την Καβάλα και κέρδισαν με 4-0, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μοιράζει και πάλι τον χρόνο συμμετοχής και να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Ο Πανσερραϊκός για ακόμη ένα ματς έδειξε καλό πρόσωπο, συνεχίζοντας τις εμφανίσεις με θετικό πρόσημο, μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Πίστη στο αγωνιστικό πλάνο, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, αυτοματισμοί και παρότι η Καβάλα ήταν αρκετά ανταγωνιστική για σημαντικό διάστημα, δεδομένης και της διαφοράς δυναμικότητας, οι “κόκκινοι” έδειξαν την ανωτερότητα τους. Δεν απειλήθηκαν, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με σουτ τον Τομάς και Αλεξιτς και στο 45′ άνοιξαν το σκορ με εκπληκτικό σουτ του Χατζηστραβού στην κίνηση, έπειτα από εξαιρετικό επίσης passing game.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και παρά τις πολλές αλλαγές και πάλι, ο ρυθμός δεν έπεσε, ο Πανσερραϊκός συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να είναι πιεστικός και στο 50′ ο Σοφιανός μετά από ώρα εναλλαγή της μπάλας με τον Μούργο, έκανε με σουτ μέσα από την περιοχή το 2-0. Η ομάδα μας έχασε κι άλλες ευκαιρίες, κυρίως με τον Γούλερι και στο 75′ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Στίνα στον Μούργο και σέντρα του τελευταίου, ο Μασκανάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή, σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό και έκανε το 3-0. Στο 83′ ο Γούλερι βγήκε στην αντεπίθεση και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν(46′ Κατσικάς)(70′ Τσιλιγγίρης), Ντάνκερλαι(46′ Δεληγιαννίδης), Πηλέας(46′ Τσαγκαλίδης), Πεταυράκης(46′ Αυλωνίτης), Γκοτζαμανίδης (46′ Μούργος), Χάγιεκ(60′ Καρασαλίδης) Στάϊκος(46′ Οικονόμου), Θυμιάνης(46′ Στίνα), Χατζηστραβός(46′ Μασκανάκης), Τομάς(46′ Σοφιανός), Αλεξιτς(46′ Γούλερι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.