Λουτσέσκου: «Πλέον οι παίκτες κατανοούν τι ακριβώς θέλουμε»

Ικανοποιημένος με την εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό της χειμερινής προετοιμασίας του, δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα των καναλιών Novasprorts.

«Το πλάνο είναι απλό με φιλικά παιχνίδια για να δώσουμε αγωνιστικά λεπτά και να κρατήσουν οι ποδοσφαιριστές τον ρυθμό. Είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές που έλειψαν στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και να βελτιώσουμε πράγματα στη λειτουργία μας για να παρουσιαστούμε όπως στο τελείωμα του πρώτου γύρου», δήλωσε αρχικά ο 53χρονος κόουτς του ΠΑΟΚ

Για το αν ξεκινά η ομάδα με καλύτερες προϋποθέσεις πλέον έναντι του καλοκαιριού: «Είναι κάτι τελείως διαφορετικό, άλλα τα δεδομένα το καλοκαίρι, τελείως διαφορετικά τώρα. Βρισκόμαστε σε καλύτερο σημείο όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και την ατμόσφαιρα που υπάρχει. Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε αυτά τα πράγματα».

Είναι τελείως διαφορετική κατάσταση, αν το καλοκαίρι μιλούσαμε για γκρουπ 11-12 ποδοσφαιριστών, τώρα μιλάμε για μεγαλύτερο αριθμό που έχουν προσαρμοστεί και έχουν κατανοήσει τι ακριβώς θέλουμε».

Για το φιλικό: «Είδαμε πράγματα, μου άρεσε ο τρόπος που διατηρήσαμε την κατοχή της μπάλας και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ήταν μία καλή προπόνηση αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες με ωραίο ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.