Λουτσέσκου: “Είναι αρχή, πιέζω τους παίκτες μου, έρχεται δύσκολη σεζόν” (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στον Κωστή Μπότσαρη για το πρώτο νικηφόρο φιλικό παιχνίδι, κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς αλλά και την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Πιεστικό χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός συμπλήρωσε ότι θέλει ο ΠΑΟΚ να έχει ξεκάθαρο πλάνο μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ και την προετοιμασία:“Αυτό που περιμένω από αυτή την προετοιμασία είναι να σχηματιστεί η ομάδα σωστά. Οι νέοι παίκτες πρέπει να έχουν χρόνο προσαρμογής και να δέσουν με τους παλιούς. Όταν τελειώσουμε αυτή την προετοιμασία να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο, να γνωρίζουμε τί ενδεκάδα θα επιλέξουμε και πως θα προχωρήσουμε.

Στο κομμάτι της προετοιμασίας δίνουμε βάση στη ψυχολογία και το νοητικό τμήμα. Στις προπονήσεις πιέζω αρκετά τους ποδοσφαιριστές μου. Μας περιμένει μια δύσκολη σεζόν. Το σημερινό παιχνίδι αφορά την προετοιμασία της ομάδας. Μου άρεσε ο τρόπος που έπαιξαν, η ενέργεια τους. Μιλώντας για ένα φιλικό παιχνίδι έχει σημασία και το αποτέλεσμα για τη ψυχολογία της ομάδας”.

Για τους νέους παίκτες: “Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης από τις τέσσερις εβδομάδες και σχηματίζεται το γκρουπ. Θα προτιμούσα να είχαμε περισσότερους ποδοσφαιριστές σ’αυτό το στάδιο της προετοιμασίας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.