Λοκομοτίβ Μόσχας-Άρης 1-2: Νίκη με ανατροπή (hls)

Ο Άρης επικράτησε της Λοκομοτίβ Μόσχας με 1-2 σε φιλική αναμέτρηση, παίζοντας όμορφο και συγκροτημένο ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες του Άρη δεν ήταν συγκεντρωμένοι στα πρώτα λεπτά τηε αναμέτρησης και η Λοκομοτίβ Μόσχας το εκμεταλλέυτηκε. Ο Μπεναλουάν πραγματοποίησε ένα “φθηνό” φάουλ λίγο έξω από την περιοχή των “κιτρινόμαυρων”, ο Ρίμπους ανέλαβε την εκτέλεση, πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό σουτ και άνοιξε το σκορ για την ρωσική ομάδα μόλις στο 4ο λεπτό.

Οι Θεσσαλονικείς στην συνέχεια βελτίωσαν το παιχνίδι τους, κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και απείλησαν στο 9ο λεπτό, με τον Ματέο Γκαρσία να χάνει τετ-α-τετ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου συνέχισε να πιέζει και βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση με τον Μπρούνο Γκάμα στο 12′, όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ του 33χρονου Πορτογάλου “ξύρισε” το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Λοκομοτίβ.

Στην επανάληψη ο ελληνικός σύλλογος δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην ομάδα της Μόσχας, έχοντας πολύ ψηλά τις γραμμές του. Η τακτική αυτή δεν επέτρεψε στην Λοκομοτίβ να κυκλοφορήσει με ευκολία την μπάλα και την οδήγησε σε πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις.

Ο Ματέο Γκαρσία εκμεταλλέυτηκε μια εξ αυτών και έφερε το ματς στα ίσια (1-1), στο 56ο λεπτό. Συγκεκριμένα ο Πάμπλο πραγματοποίησε ένα τραγικό γύρισμα ο 24χρονος Αργεντινός μπήκε στην φάση και σκόραρε

Ο Θεός του πολέμου συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ, επιθυμούσε διακαώς να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και τα κατάφερε. Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-2, 62′) με όμορφο πλασέ, μετά από κάθετη ασίστ του Μαντσίνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λοκομοτίβ Μόσχας (Νίκολιτς): Γκιγιέρμε, Ρίμπους (81′ Ρουμπτσίνσκι), Μουρίλο, Πάμπλο, Σιλιάνοφ, Μαρίνοφ, Κρικόβιακ, Ζεμαλεντίνοφ (66′ Κασίνοφ), Μίραντσουκ, Σμόλοφ, Καμανό

Άρης (Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν (77′ Τζέγκο), Ασλανίδης, Μπεναλουάν (72′ Δεληζήσης), Γκάνεα (85′ Τσαγκαλίδης), Σάσα (55′ Ματίγια), Σάκιτς, Ματέο Γκαρσία (72′ Μπρούνο), Μπερτόγλιο (72′ Χαΐροβιτς), Μπρούνο Γκάμα (87′ Σαλιάρης), Μάνος (55′ Μαντσίνι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.