Μπάγερν Μονάχου: Αιχμές του Ματέους προς τον Τούχελ

Ο Λόταρ Ματέους άσκησες κριτική στον Τόμας Τούχελ, μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι Βαυαροί ηττήθηκαν 2-1 από τη Σααρμπρίκεν, ομάδα της Γ’ κατηγορίας, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων και των παλαιμάχων. Ο Ματέους τόνισε πως το να μην καταφέρνει η πρώην ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου για τέταρτη σερί σεζόν είναι ντροπιαστικό. Παράλληλα, θυμήθηκε τον αποκλεισμό από τη Βεστενμπέργκσγκρουθ το 1994.

Χαρακτηριστικά, ο Ματέους δήλωσε: «Η ήττα στο Σααρμπρίκεν είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση στο κύπελλο μετά από τον αποκλεισμό μας στο Βεστενμπέργκσγκρουθ. Κάτι τέτοιο συνέβη και σε εμάς. Αλλά το να αποτύχει τέσσερις συνεχόμενες φορές στο κύπελλο είναι ντροπιαστικό για την Μπάγερν. Η ομάδα αποκλείστηκε από την Χόλσταν Κίελ και στην συνέχεια ηττήθηκε 5-0 στην Γκλάντμπαχ και εντός έδρας από τη Φράιμπουργκ».

Και συμπλήρωσε: «Και τώρα είναι η Σααρμπρίκεν. Είναι ανεξήγητο. Εάν ήμουν στην θέση του Τούχελ, θα είχα χρησιμοποιήσει την καλύτερη ενδεκάδα μου και θα τους έκανα αλλαγή μετά από 50 ή 60 λεπτά. Το να μην χρησιμοποιείται καθόλου ο Χάρι Κέιν, είναι ατυχές. Βέβαια, υπήρχαν αρκετοί έμπειροι παίκτες στο γήπεδο για να νικήσουν αυτό το ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.