Εύκολα στα ημιτελικά η Μπάγερν (video)

Χαώδης διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Πάντερμπορν.

Χαώδης διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Πάντερμπορν.

Η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα νίκησε άνετα με 6-0 στην Μπέντελερ Αρένα την πρωτοπόρο της τρίτης κατηγορίας Πάντερμπορν και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Γερμανίας. 

Με επτά αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά με σοβαρότητα που αρμόζει σε μια ομάδα που έχει προπονητή τον Γιούπ Χάινκες, οι Βαυαροί μπήκαν στο γήπεδο για να τελειώσουν γρήγορα την υπόθεση πρόκριση και το έκαναν! Στο ημίωρο το ματς είχε ήδη φτάσει στο 0-2 με τα γκολ των Κομάν (20’) και Λεβαντόβσκι (25’). Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Κίμιχ (42’) έκανε το 0-3 μετά από ασίστ του Χούμελς.

Αν υπάρχει κάτι θετικό να πει κανείς για την Πάντερμπορν, είναι πως δεν άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της. Η ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό προσπάθησε να κάνει. Έπαιξε ψηλά, πίεσε αλλά βέβαια αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να είναι πρώτη στην τρίτη κατηγορία αλλά έχει και μεγάλο ρίσκο απέναντι σε ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου

Ο Τολισό (55’) έκανε το 0-4 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ροντρίγκες. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ζολίνσκι (56’) και απίστευτη χαμένη ευκαιρία με τον Τιτς (80’) ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 81ο λεπτό μπήκε στο γήπεδο ο Ριμπερί για την Μπάγερν. Οι Βαυαροί “ζωντάνεψαν” ξανά και πέτυχαν δύο τέρματα ακόμη με τον Άριεν Ρόμπεν (86’, 88’) για να φτάσουν στο τελικό 0-6 και να συνεχίσουν την προσπάθεια για το τρεμπλ!   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.