Juventus: Πρόβλημα με Σάντρο και Κεντίρα

Η Γιουβέντους επέστρεψε στο Τορίνο χωρίς το κύπελλο και με προβλήματα από τη Ρώμη, καθώς Άλεξ Σάντρο και Σάμι Κεντίρα διαγνώστηκαν τραυματίες.

Η Γιουβέντους επέστρεψε στο Τορίνο χωρίς το κύπελλο και με προβλήματα από τη Ρώμη, καθώς Άλεξ Σάντρο και Κεντίρα διαγνώστηκαν τραυματίες.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο Γερμανός μέσος αντιμετωπίζει θέμα με τον τένοντα του. Ο Μαουρίτσιο Σάρι θα προετοιμάσει την ομάδα για τον αγώνα κόντρα στη Μπολόνια (22/6) στην επανέναρξη της Serie A χωρίς τους δύο τραυματίες, με την Γιουβέντους να μένει χωρίς αριστερό μπακ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε εξετάσεις με τον Σάντρο να έχει πρόβλημα στους συνδέσμους του γονάτου και ο Κεντίρα στον τένοντα του δεξιού μηρού. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι Κιελίνι και Ιγουαϊν, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό και δεν έπαιξαν στον τελικό της Ρώμης, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου. Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σάντρο θα απουσιάσει περίπου τρεις εβδομάδες, ενώ το πρόβλημα του Κεντίρα είναι πιο σοβαρό και ακόμα δεν έχει εκτιμηθεί ο χρόνος επιστροφής του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.