Ουντινέζε-Κάλιαρι 1-2: Πρόκριση με Χατζηδιάκο βασικό και Λαπαντούλα σκόρερ στο 120′! (highlights)

Με γκολ του Λαπαντούλα στο 120' η Κάλιαρι πέρασε με ανατροπή και σκορ 2-1 το εμπόδιο της Ουντινέζε στο Ούντινε για την φάση των "32" του Κυπέλλου Ιταλίας και προκρίθηκε στους "16" για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μίλαν.

Με γκολ του Λαπαντούλα στο 120′ η Κάλιαρι πέρασε με ανατροπή και σκορ 2-1 το εμπόδιο της Ουντινέζε στο Ούντινε για την φάση των “32” του Κυπέλλου Ιταλίας και προκρίθηκε στους “16” για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μίλαν.

Βασικός για την Κάλιαρι ο Παντελής Χατζηδιάκος, για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο και τον τραυματισμό του με τη Ρόμα και μάλιστα απέναντι στην Ουντινέζε, πρώτη αντίπαλό του στις 17 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία στο 0-0 στο πρωτάθλημα μετά τη μετακόμισή του από την Ολλανδία και την ΑΖ.

Η Κάλιαρι κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και με τον Οριστάνιο στο 20, το 24΄ και το 32′ έχασε κλασικές ευκαιρίες, όπως και με τον Σομουρόντοφ στο 30′ για να προηγηθεί, αλλά σταμάτησε στον εξαιρετικό τερματοφύλακα Οκόγιε της Ουντινέζε, η οποία δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει και να απειλήσει τον Ραντούνοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος, στο 1-0 του Γκεσάν από σέντρα του Τοβέν στο 63′ η Κάλιαρι απάντησε με φάουλ του Βιόλα στο 80′ και με Λαπαντούλα στο 120′ από πάσα του Πετάνια για να διασφαλίσει την πρόκρισή της σε ματς 21 τελικών για την εξαιρετική ομάδα του Ρανιέρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.