Φιορεντίνα-Τορίνο 2-1: Πρόκριση σε φινάλε “θρίλερ” (hls)

Η Φιορεντίνα πέρασε στα ημιτελικά του Coppa Italia αν και στις καθυστερήσεις η Τορίνο πάλεψε για την ολική επαναφορά σε ματς με άγρια ομορφιά.

Φιορεντίνα και Τορίνο μονομάχησαν στο Αρτέμιο Φράνκι για μια θέση στα ημιτελικά του Coppa Italia. Οι “βιόλα” του Βιντσέντζο Ιταλιάνο τα κατάφεραν στο τέλος αν και λίγο έλειψε η “γκρανάτα” να στείλει το ματς στην παράταση μετατρέποντας το φινάλε σε “θρίλερ”.

Η Τορίνο απείλησε πρώτη στο ματς με τον Ρίτσι και τον Τερατσάνο να του λέει όχι, αλλά την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο την είχε η Φιορεντίνα με δοκάρι του Μαντράγκορα. Στο 25′ η Τορίνο απείλησε ξανά με κεφαλιά του Σανάμπρια να βγάζει εντυπωσιακά και πάλι ο Τερατσάνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη και αφού είχε χαμένο τετ α τετ με τον Κουαμέ στο 59′, στο 65΄ο Γιόβιτς με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τέρζιτς έκανε το 1-0. Από το 80΄και μετά το ματς έγινε ροντέο με την Τορίνο αν ανεβαίνει στο γήπεδο και να χάνει ευκαιρία με τον Μίραντσουκ στο 86′.

Η Φιορεντίνα όμως ήταν αυτή που βρήκε δεύτερο γκολ στο 90′ με τον Ικονέ και να κλειδώνει την πρόκριση. Στο 92′ αυτό θα είχε γίνει αν ο Καμπράλ εν έστελνε τη μπάλα για δεύτερη φορά στο δοκάρι. Ομως ο Καραμό στο 93′ μείωσε για την Τορίνο και έκανε το ματς “θρίλερ”. Στο 94′ ο Τερατσάνο σταμάτησε τον Σανάμπρια από το 2-2 σε μια τεράστια ευκαιρία και το ματς ολοκληρώθηκε φέρνοντας την Φιορεντίνα στους τέσσερις του Κυπέλλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.