Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ζήτησε άμεση ανασύνταξη

Ο Τσάβι δεν έκρυψε την απογοήτευσή του μετά τη συντριβή 4-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να στρέψουν άμεσα την προσοχή τους στον αγώνα με τη Χιρόνια για το πρωτάθλημα. Παράλληλα, δήλωσε πως οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως αυτή δεν ήταν η χειρότερη νύχτα του, καθώς είχε και χειρότερες κατά το παρελθόν.

Αρχικά, ο Τσάβι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είναι μια δύσκολη βραδιά για να τη χωνέψουμε και μας πονάει όλους μας. Πρέπει να μάθουμε να αγωνιζόμαστε καλύτερα. Έχουμε την La Liga και πρέπει να συνεχίσουμε, ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε. Αγωνιστήκαμε πολύ καλύτερα από ό,τι λέει το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, αλλά σε μια αντεπίθεση η Ρεάλ έκανε το 0-1, αλλά το 0-2 ήταν αυτό που μας σκότωσε. Είναι κρίμα, πρέπει να κάνεις αυτοκριτική και ήταν ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε καλύτερα. Η ομάδα τα έδωσε όλα. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν δεν εκμεταλλευτείς τις στιγμές σου».

Τέλος, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δήλωσε: «Οι οπαδοί ήταν θεαματικοί ακόμα και με το δυσμενές σκορ. Έχει άσχημη γεύση, αλλά δε μας έχει ρίξει. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα κακό δεύτερο. Αύριο θα σηκωθούμε για να κερδίσουμε τη Χιρόνα και την LaLiga. Πέρυσι, κερδίσαμε 0-4 και δεν κερδίσαμε τίποτα. Φέτος μπορούμε να κερδίσουμε την La Liga. Δεν είναι η χειρότερη νύχτα μου. Η ομάδα είχε μια ταυτότητα. Είχα και χειρότερες βραδιές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.