Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-4 : Πρόκριση με “Βασιλικό” διάταγμα! (hls)


Σε θρίαμβο της «βασίλισσας» εξελίχθηκε ο δεύτερος ημιτελικός όπου το σκορ νίκης της Μπαρτσελόνα, στο πρώτο ματς της Μαδρίτης… εξαφανίστηκε κατά τρόπο επιβλητικό από την Ρεάλ η οποία έδειξε αποφασισμένη να παλέψει για την ανατροπή διεκδικώντας ασφαλώς και τον μοναδικό τίτλο – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – που μένει φέτος σε εκκρεμότητα εντός της Ιβηρικής…
Η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά, ζητώντας ένα πέναλτι όταν σε σέντρα του Γκάβι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αλάμπα, αλλά διαιτητής και VAR δεν έδειξαν την «άσπρη» βούλα..
Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την πίεσή τους δημιουργώντας 2-3 καλές φάσεις στην εστία του Κουρτουά και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βινίσους τέλειωσε αποτελεσματικά μια καλά οργανωμένη αντεπίθεση κάνοντας το 0-1.
Καθοριστικό κομμάτι του El Clasico το πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου όπου οι «Μερέγκες» μπήκαν αποφασισμένοι να πατήσουν στο ψυχολογία του ματς φθάνοντας στην ολική ανατροπή!
Στο 50’ έπειτα από ωραία κίνηση του Μόντριτς και μπαλιά στον Μπενζεμά ο Γάλλος έκανε το 0-2. Οκτώ λεπτά αργότερα, «χτυπώντας» στη… ζαλάδα των γηπεδούχων, ο Βινίσους κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τον Κέσιε. Ο Μπενζεμά δεν άφησε ούτε αυτό να πάει χαμένο και… 0-3!
Η συνέχεια μάλλον έμοιαζε περισσότερο σαν διαδικασία στέψης για την ομάδα της Μαδρίτης που σε κάθε αντεπίθεση άγγιζε το γκολ… Θα μπορούσε και η Μπαρτσελόνα, σε μια διαδικασία με λίγο τακτική και πολύ ρίσκο να φτάσει σε ένα δικό της τέρμα αλλά μάλλον απόψε δεν την ήθελε..
Στο 80ο λεπτό ο Βινίσιους με περίτεχνη ενέργεια έστρωσε ξανά στον Μπενζεμά κι ο Γάλλος διαμόρφωσε το τελικό 0-4!

AppleMark ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Μπαρτσελόνα (Τσάβι) 4-3-3 :
Τερ Στέγκεν, Μάρκος Αλόνσο (66’ Έρικ Γκαρσία), Κουντέ, Μπαλντέ, Αραούχο, Σέρχι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Κεσίε (60’ Φατί), Γκάβοι, Ραφίνια (66’ Φεράν Τόρες), Λεβαντόφσκι
.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ.Αντσελότι) 4-3-3 :
Κουρτουά, Καρβαχάλ, Καμαβιγκά, Αλάμπα, Μιλιτάο, Βαλβέρδε, Μόντριτς (87’ Τσουαμενί), Κρόος, Βινίσιους (85’ Σεμπάλος), Μπενζεμά (89’ Νάτσο), Ροντρίγκο (73’ Μάρκο Ασένσιο).





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.