Βαλένθια – Μπιλμπάο : Στα ημιτελικά οι Βάσκοι! (vids)

Μεγάλη πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε με 3-1 της Βαλένθια στο "Μεστάγια" σε νοκ άουτ ματς για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Μεγάλη πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε με 3-1 της Βαλένθια στο “Μεστάγια” σε νοκ άουτ ματς για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό με τον Μουνιαΐν, οι “νυχτερίδες” ισοφάρισαν με αυτογκόλ του ντε Μάρκος στο 43′, ενώ ο Νίκο Γουίλιαμς έκανε το 2-1 στο 45ο λεπτό. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Βέσγα με πέναλτι στο 74ο λεπτό.

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Γκάγια, Ντιακαμπί (46′ Οζκάτσαρ), Κομέρ, Φουλκιέ, Μορίμπα, Γκιγιαμόν (75′ Μάρκος Αντρέ), Μούσα (57′ Αλμέιδα), Λίνο, Καστιγιέχο (57′ Πέρεθ), Καβάνι (57′ Ντούρο)

Μπιλμπάο: Αγιρεθαμπάλα, ντε Μάρκος, Βιβιάν, Άλβαρεθ, Μπερκίκε, Ερέρα (79′ Ντ. Γκαρθία), Βέσγα, Ι. Γουίλιαμς (89′ Γουρουθέτα), Μουνιαΐν (79′ Σανκέ), Μπερενχέρ, Ν. Γουίλιαμς (94′ Ρ. Γκαρθία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.