Γκολ εσύ, γκολ και εγώ…

Το παιχνίδι της Χιλής με το Μεξικό τα είχε όλα, εκτός από νική, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 3-3.

Το παιχνίδι της Χιλής με το Μεξικό τα είχε όλα, εκτός από νική, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 3-3. Οι οικοδεσπότες με το βαθμό που έβαλαν στο… σακούλι τους έφτασαν τους τέσσερις στον όμιλο και ισοβαθμούν μαζί με τη Βολιβία, ενώ το σύνολο του Ερέρα αν και αήττητο στις δύο αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης και κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας.

Ο Βουόσο στο 21′ με κοντινό πλασέ”πάγωσε” το “Julio Martinez Pradanos”, βάζοντας το Μεξικό σε θέση οδηγού του σκορ, αλλά μόλις για ένα λεπτό. Στο 22′ ο Βιδάλ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-1. 

Με παρόμοιο τρόπο, δηλαδή από εκτέλεση κόρνερ και με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, ο Χιμένεθ στο 28′ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως οι οικοδεσπότες βρήκαν και πάλι τρόπο από τον… αέρα για να φέρουν το ματς στα ίσα. Συγκεκριμένα ο Βάργκας στο 42′ εκμεταλλεύτηκε την άψογη σέντρα του Βιδάλ από δεξιά και με το κεφάλι νίκησε τον Κορόνα. 

Ο άσος της Γιουβέντους ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδος του και με πέναλτι στο 55′ πανηγύρισε το τρίτο του τέρμα στο φετινό Κόπα Αμέρικα, δίνοντας παράλληλα για πρώτη φορά στη Χιλή το προβάδισμα, το οποίο δεν έμεινε για αρκετή ώρα. Ο Βουόσο έμελλε να είναι ο παίκτης που άνοιξε και έκλεισε το σκορ στο ματς, γράφοντας το τελικό 3-3 στο 66′.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.