Μέσι: «Χαρούμενος για την 100άρα»

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμπλήρωση εκατό συμμετοχών με τη φανέλα της Αργεντινής και έθεσε σαν στόχο την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμπλήρωση εκατό συμμετοχών με τη φανέλα της Αργεντινής και έθεσε σαν στόχο την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα. Ο αστέρας της «αλμπισελέστε» υπογράμμισε πως ήταν όνειρό του να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας και πως θέλει να συνεχίσει να φοράει της φανέλα της και τα επόμενα χρόνια. Ο Μέσι παρέλαβε μια φανέλα, στην οποία είχε τυπωθεί ο αριθμός «100», κάτω από το όνομά του, ως ενθύμιο για τη συμπλήρωση εκατό εμφανίσεων, με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αρχικά, ο Μέσι τόνισε: «Απ’ όταν ήμουν παιδί, το όνειρό μου ήταν να παίξω στην εθνική Αργεντινής. Χθες έφτασα τις 100 συμμετοχές και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το επίτευγμα. Δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει πιο περήφανο απ’ το να εκπροσωπώ την χώρα μου. Ελπίζω να μπορώ να παίξω για πολλά χρόνια ακόμα».

Στη συνέχεια, έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα: «Τώρα είναι ώρα να κατακτήσουμε το Κόπα Αμέρικα. Πάμε Αργεντινή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.