Χρυσή νίκη

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα πήρε το Εκουαδόρ που επικράτησε άνετα με 4-0 της Αϊτής στην αυλαία του 2ου ομίλου.

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα πήρε το Εκουαδόρ που επικράτησε άνετα με 4-0 της Αϊτής στην αυλαία του 2ου ομίλου. Ο Ενέρ Βαλέντσία ήταν ο κορυφαίος τη ομάδας  του με ένα γκολ, δύο ασίστ, αλλά και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Ο επιθετικός του Ισημερινού σκόραρε στο 11′ κάνοντας την αρχή,  ενώ το ημίχρονο έληξε 2-0 χάρη στο γκολ του Άγιοβι στο 20′. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα οριζόντιο δοκάρι από το 25′ μέχρι το 30′ αμφότερα σε κεφαλιές.

Ο Νομποα στο 57′ και ο Αντόνιο Βαλεντσια στο 78′ χρίστηκαν επίσης σκόρερ και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Αντίπαλος του Εκουαδόρ στους “8” θα είναι η Κολομβία ή οι ΗΠΑ.

Εκουαδόρ: Ντομίνγκες, Άγιοβι, Παρέδες, Εράσο, Μίνα, Α. Βαλεντσια, Νομποα, Γκρουεσο  (79′ Γκάιμπορ), Αγιόβι (46′ Κασάρες), Μοντέρο, Ε. Βαλέντσια

Αϊτή: Πλασίντ, Γιεγκί, Ζενεβουά, Ζερόμ, Λαφράνς  (71′ Ιλέρ), Λαμπές, Μαρσελέν (79′ Αλεξάντρ), Μορίς, Μπελφόρ  (70′ Λουίς), Νορντ, Ναζόν 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.