Copa America: Ο Οσπίνα έστειλε την Κολομβία στα ημιτελικά (vid)

Η Κολομβία κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουρουγουάης στη διαδικασία των πέναλτι (4-2) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa America.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κολομβιανούς ήταν ο Νταβίντ Οσπίνα, ο οποίος απέκρουσε δυο πέναλτι και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να προστατέψουν τις άμυνές τους. Η κατοχή της μπάλας ήταν ισορροπημένη με την Κολομβία να έχει 51% και την Ουρουγουάη 49%. Η Κολομβία είχε εννέα τελικές προσπάθειες, από τις οποίες οι τρεις στην αντίπαλη εστία, ενώ η Ουρουγουάη είχε επτά τελικές προσπάθειες, από τις οποίες οι τρεις στην αντίπαλη εστία.

Με το σκορ στο 0-0, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου οι Κολομβιανοί έκαναν το απόλυτο στις εκτελέσεις τους, σε αντίθεση με τους Ουρουγουανούς, οι οποίοι αστόχησαν με τους Χιμένες και Βίνια. Στον ημιτελικό, οι Κολομβιανοί θα αντιμετωπίσουν την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, που οι Κολομβιανοι θα βρεθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.