Τελικός πρόκρισης στο Novasports.gr

Μόνο τη νίκη θέλει η Αργεντινή απέναντι στην Κόστα Ρίκα, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Παρακολουθείστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης (03:45) από το Novasports 1 και από το Novasports.gr, μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Μόνο τη νίκη θέλει η Αργεντινή απέναντι στην Κόστα Ρίκα, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Παρακολουθείστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης (03:45) από το Novasports 1 και από το Novasports.gr, μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Οι διοργανωτές προέρχονται από δυο ισοπαλίες στις δυο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου και δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών. Η Αργεντινή θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και παράλληλα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των κακών εμφανίσεων, στους αγώνες με Κολομβία και Βολιβία. Ο Σέρχιο Μπατίστα θέλει «παράταση ζωής» στον πάγκο της «μπιανκοσελέστε» και γνωρίζει πως μόνο σε περίπτωση νίκης, θα μπορέσει να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι Τέβες και Λαβέτσι αναμένεται να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τον πάγκο και τις θέσεις τους στο βασικό σχήμα θα πάρουν οι Αγκουέρο και Ιγκουαΐν. Επίσης, ο Ντι Μαρία θα ξεκινήσει στη θέση του Καμπιάσο. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Ρικάρντο Λα Βόλπε γνωρίζουν πως μπορούν ακόμα κα με ισοπαλία να αφήσουν εκτός συνέχειας, ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο τεχνικός των Κοσταρικανών προτίθεται να προφυλάξει τα νώτα του και να χτυπήσει την άμυνα των Αργεντινών, μέσω των αντεπιθέσεων.

Η Αργεντινή αναμένεται να ξεκινήσει την αναμέτρηση με τους Ρομέρο, Ζανέτι, Γκ.Μιλίτο, Μπουρδίσο, Ζαμπαλέτα, Μασεράνο, Γκάγκο, Μέσι, Αγκουέρο, Ιγκουαΐν και  Ντι Μαρία, ενώ η Κόστα Ρίκα θα ξεκινήσει το ματς με τους Μορέιρα, Ακόστα, Σαλβατιέρα, Κάλβο, Ντουάρτε, Λεάλ, Μόρα, Κουμπέρο, Μαδριγάλ, Μαρτίνες και Κάμπερλ.

Τα αποτελέσματα

1η αγωνιστική:
Αργεντινή-Βολιβία 1-1
Κολομβία-Κόστα Ρίκα 1-0

2η αγωνιστική:
Αργεντινή-Κολομβία 0-0
Βολιβία-Κόστα Ρίκα 0-2

3η αγωνιστική:
Κολομβία-Βολιβία 2-0
Αργεντινή-Κόστα Ρίκα (Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες – Κόρδοβα)

Η βαθμολογία
1. Κολομβία 7
2. Κόστα Ρίκα 3
3. Αργεντινή 2
4. Βολιβία 1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.