Μαρκαριάν: «Δεν τελείωσε τίποτα»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Σέρτζιο Μαρκαριάν εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Περού.

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Σέρτζιο Μαρκαριάν εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Περού. Ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε πως δεν τελείωσε τίποτα για την ομάδα του, μετά τη νίκη 1-0 επί του Μεξικό. Επίσης, τόνισε πως οι παίκτες του θα χρειαστούν και τη βοήθεια των φιλάθλων, στην συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αρχικά, ο Μαρκαριάν τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου επειδή κάνουν μια υπέροχη προσπάθεια. Επέδειξαν ομαδικό πνεύμα, ωστόσο δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα αυτό είναι αρκετό για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Αλήθεια, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Ίσως μπορέσουμε να το πούμε αυτό αν κατακτήσουμε μία από τις θέσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Αν δεν μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω από την πλευρά του προπονητή, τότε θα χρειαστούμε τη βοήθειά τους. Ο κόσμος πρέπει να το ξέρει αυτό. Είχαμε τον έλεγχο που απαιτούσε το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου και παρά το γεγονός ότι το Μεξικό είχε την μπάλα, απλά την κρατούσε, δεν έκανε επιθέσεις».

Τέλος, ο Μαρκαριάν υπογράμμισε: «Έχουμε ξεπεράσει το άγχος των πρώτων αγώνων και τώρα έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι (σ.σ. κόντρα στη Χιλή, όπου θέλουμε τη νίκη για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον όμιλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.