Τα ταλέντα του Κόπα Αμέρικα

Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση υπάρχουν κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που με την ποδοσφαιρική τους ικανότητα τραβάνε τα βλέμματα

Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση υπάρχουν κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που με την ποδοσφαιρική τους ικανότητα τραβάνε τα βλέμματα πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το ίδιο δεν θα μπορούσε να μην συμβεί και στο Κόπα Αμέρικα. Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε κάποια «πιτσιρίκια» που αναμένεται να κάνουν πάταγο εντός γηπέδου αλλά και εκτός καθώς  ήδη πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τους έχουν βάλει στο στόχαστρο τους.

Νεϊμάρ, 19 ετών (Βραζιλία): Όλοι πιστεύουν πως ο Νεϊμάρ πρόκειται για το νέο φρέσκο αίμα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και δεν έχουν άδικο. Ντριμπλάρει σαν τον Πελέ και σκοράρει σαν τον Ρονάλντο στοιχεία που τον κάνουν απλά σπουδαίο παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα τον έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα.  Μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη φανέλα της Σάντος ο ίδιος θέλει να κάνει τα «μαγικά» του και με την εθνική Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα.

Τζόελ Κάμπελ, 18 ετών (Κόστα Ρίκα): Στα 18 του αναμένεται να αποτελέσει το βασικό στέλεχος της Κόστα Ρίκα και να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του. Στο Gold Cup κάτω των 20 αναδείχθηκε ο επιθετικός της διοργάνωσης με έξι γκολ σε πέντε αγώνες. Τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι η ταχύτητα του η αμεσότητα του μέσα στο παιχνίδι αλλά και το πολύ καλό  αριστερό του πόδι.

Λούκας, 18 ετών (Βραζιλία): Στην σκιά του Νεϊμάρ τόσο στην εθνική Βραζιλίας όσο και στην Σάντος βρίσκεται ο 18χρονος άσος, Λούκας.  Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής με καλή τεχνική κατάρτιση αλλά και έφεση στο σκοράρισμα.  Με τον σύλλογο του μέτρησε εφτά τέρματα σε 30 εμφανίσεις ενώ στο Gold Cup τέσσερα γκολ σε εφτά παρουσίες του.

Αλεξάντερ Γκονζάλες, 18 ετών (Βενεζουέλα): Η εθνική ομάδα της Βενεζουέλας έχει να παρουσιάσει στις αντιπάλους της το δικό της ταλέντο στο πρόσωπο του Αλεξάντερ Γκονζάλες. Ο επιθετικός χαφ της Καράκας είχε μια πλούσια σεζόν και αναμένεται να έχει βασικό ρόλο και στην εθνική του ομάδα. Είναι γρήγορος και με πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Στην Βενεζουέλα ευελπιστούν πως σύντομα θα πάρει μεταγραφή για κάποια μεγάλη ομάδα.

Ντιέγκο Ρούμπιο, 18 ετών (Χιλή): Ο Ντιέγκο Ρούμπιο αποτελεί το νέο μεγάλο όνομα της Χιλής. Είναι επιθετικός της Κόλο Κόλο και προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια καθώς ο πατέρας του και τα δυο του αδέλφια ήταν στο παρελθόν επαγγελματίες.

Φραντσίσκο Κάλβο, 18 ετών ( Κόστα Ρίκα): Μπήκε την τελευταία στιγμή στην ομάδα της Κόστα Ρίκα μετά την αποχώρηση του Κρίστιαν Γκάμποα λόγω τραυματισμού. Το ντεμπούτο του νεαρού αμυντικού έγινε την περασμένη εβδομάδα σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Νιγηρία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάλβο δεν είναι γνωστός στην αμερικάνικη ήπειρο γιατί μέχρι τώρα αγωνιζόταν σε ερασιτεχνική ομάδα του Τέξας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.