Ισοπέδωσε τη Λιντς η Γουέστ Μπρομ (video)

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Γουέστ Μπρόμιτς, η οποία συνέτριψε 4-1 τη Λιντς στη χειρότερη εμφάνισή της επί εποχής Μπιέλσα.

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Γουέστ Μπρόμιτς, η οποία συνέτριψε 4-1 τη Λιντς στη χειρότερη εμφάνισή της επί εποχής Μπιέλσα.

Η Άλμπιον που ήταν χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς ήταν ανώτερη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα και με τη νίκη της μπήκε και πάλι στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, την ώρα που τα “παγώνια” υποχώρησαν στην 3η θέση.

Η Γουέστ Μπρόμιτς είχε έξι σημαντικές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με το δοκάρι του Ροντρίγκες να ξεχωρίζει στο 28ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ντάρεν Μουρ ήταν καταιγιστική και ισοπέδωσε την Λιντς.

Με τον Ρόμπσον Κανού να ανοίγει το σκορ στο 51ο λεπτό μετά από ωραία αντεπίθεση και ασίστ του Ματ Φίλιπς, ο οποίος στο 67′ από δικό του κλέψιμο στη μεσαία γραμμή δοκίμασε το σουτ από 35 μέτρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πίκοκ-Φάρελ για το 2-0. Ο Μπιέλσα ότι κι αν άλλαξε από τον πάγκο δεν βελτίωσε την εικόνα της ομάδας του, η οποία ήταν σε “αποσύνθεση” και μέσα σε δύο λεπτά το σκορ έφτασε στο 4-0.

Στο 82′ σκόραρε ο Μπαρνς και στο 83′ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ντουάιτ Γκέιλ (9 γκολ) δεν δυσκολεύτηκαν να σκοράρουν. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Πάμπλο Ερνάντεθ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων μετά τον Αύγουστο του 2007 για την Τσάμπιονσιπ στο “Έλαντ Ρόουντ”, όπου η Γουέστ Μπρομ είχε κερδίσει 3-2. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.