Στόουκ-Μπρέντφορντ 1-0: Αυτοκτόνησε η Μπρέντφορντ (vid)

Η Μπρέντφορντ γνώρισε ήττα 1-0 από τη Στόουκ και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τη Γουέστ Μπρόμουϊτς ανεβαίνοντας στη 2η θέση.

Η ομάδα του Φρανκ ήθελε να αξιοποιήσει την χθεσινή ήττα της Γουέστ Μπρόμουιτς και να την προσπεράσει στη βαθμολογία μία αγωνιστική πριν το τέλος καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Όμως οι γηπεδούχοι είχαν διαφορετική άποψη, επικράτησαν με 1-0 με γκολ του Γκρέγκορι στο 38ο λεπτό και υποχρέωσαν την Μπρέντφορντ στην πρώτη ήττα της από τα τέλη του Φλεβάρη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ήταν νευρικοί και αναποτελεσματικοί έχοντας τη μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία τους στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πίνοκ.

Στόουκ: Ντέιβις, Τσέστερ, Μπατ, Ίντι, Σμιθ, Μακλέν, Κλούκας, Πάουελ (90+5 Κόλινς), Κάζινς, Βόουκς (71’ Κάμπελ), Γκρέγκορι (89’ Σόρενσεν).
 

Μπρέντφορντ: Ράγια, Ντάλσγκααρντ (83’ Μπαπτίστ), Γιάνσον, Χένρι (Νταρβίσογλου), Πίνοκ, Νόοργκαρντ, Γιένσεν (69’ Κάνιος), Μπενράμα, Γουότκινς, Ντασίλβα (59’ Μαρκόντες), Εμπουεμό (84’ Φόσου).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.