Μπρέντφορντ για άνοδο, εύκολα 3-1 την ΚΠΡ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Μπρέντφορντ επικράτησε 3-1 της ΚΠΡ, στο «Γκρίφιν Παρκ» και συνεχίζει να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Μπρέντφορντ επικράτησε 3-1 της ΚΠΡ, στο «Γκρίφιν Παρκ» και συνεχίζει να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στο ντέρμπι του Δυτικού Λονδίνου, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι και ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο είχαν εξασφαλίσει το τρίποντο.
Στο πρώτο 45λεπτο υπήρχε μόνο μία ομάδα η Μπρέντφορντ. Το συγκρότημα του Τόμας Φρανκ, σκόραρε τρεις φορές σε ένα 15λεπτο και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς, απέναντι σε μία ομάδα που ουσιαστικά δεν μπήκε στο γήπεδο.

Μετά το φάουλ του Γένσεν, ο Αλγερινός Μπενραμά  έγραψε το 1-0 στο 19ο λεπτό.  Στο  23΄με πλασέ ο Εμπεμό, μετά το λάθος του Κάμερον έγραψε το 2-0. Αυτό ήταν το 7ο γκολ στα 9 τελευταία ματς για τον νεαρό ακραίο Γάλλο. Δέκα λεπτά αργότερα, κεφαλιά πάσα του Πίνοκ, βρήκε μόνο του μπροστά από τον Λούμλεϊ, τον Γουότκινς που με νέα κεφαλιά πέτυχε το 18ο τέρμα του στο πρωτάθλημα (1ος σκόρερ μαζί με τον Μίτροβιτς).

Στην επανάληψη η ομάδα του Τόμας Φρανκ έκανε «συντήρηση» και το μόνο που κατάφερε να κάνει η ΚΠΡ, ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Γουέλς στο 61ο λεπτό. Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη εντός ε΄δρας νίκη για την Μπρέντφορντ στο πρωτάθλημα.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.