Ντέρμπι Κάουντι-Φούλαμ 2-1: Τα “κριάρια” ανέβαλαν το πάρτι ανόδου (hls)

Το σύνολο του Μάρκο Σίλβα έκλεισε μπροστά στο σκορ το ημίχρονο, ωστόσο η αντίδραση της ομάδας του Γουέιν Ρούνεϊ, έδωσε το τρίποντο στην Ντέρμπι που διατηρεί λιγοστές ελπίδες παραμονής.

Οι Λονδρέζοι μετά την ήττα της Νότιγχαμ Φόρεστ γνώριζαν πως μια νίκη στο “Πράιντ Παρκ” επί της ουραγού Ντέρμπι Κάουντι θα ισοδυναμούσε με μαθηματική επιστροφή τους στην Premier League και κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 20ο λεπτό με τον Φάμπιο Καρβάλιο, μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ. 

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Μάλιστα ο 19χρονος Πορτογάλος είχε την ευκαιρία στο 43′ να διευρύνει το προβάδισμα της Φούλαμ αλλά ο Όλσοπ του αρνήθηκε το δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν τα δεδομένα, με τον Πλαντζ να ισοφαρίζει στο 51′ και στο 73′ ο Ανταραμπιόγιο με αυτογκόλ έδωσε άθελά του τη νίκη στην Ντέρμπι που απέχει 9 βαθμούς από την σωτηρία, με το πέρας της 42ης αγωνιστικής.

Οι δε πρωτοπόροι απλώς θα επικυρώσουν την επιστροφή τους στην Premier League τις επόμενες αγωνιστικές, έχοντας πάντως για πρώτη φορά στη σεζόν 2 διαδοχικές ήττες.

 
Nτέρμπι Κάουντι: Όλσοπ, Μπερν, Ντέιβις, Κασίν, Μπιουκάναν, Μπιέλικ(84′ Σίμπλι) , Τόμπσον (72′ Εμποσέλι), Εμπιουέι, Νάιτ, Λόρενς (αρχ.), Πλαντζ

Προπονητής: Γουέιν Ρούνεϊ

Φούλαμ: Ρόντακ, Γουίλιαμς 981′ Μουνίζ), Ανταραμπιόγιο, Ριμ, Μπράιαν, Ριντ, Κέρνεϊ (αρχ.) (72′ Σερί), Γουίλσον (72′ Κεμπανό), Καρβάλιο, Ντε Κόρδοβα-Ριντ, Μίτροβιτς

Προπονητής: Μάρκο Σίλβα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.