Χάαλαντ: Ο Ραϊόλα στη Μαδρίτη, η δεύτερη συνάντηση!

Ο Ραϊόλα αναχώρησε με ιδιωτική πτήση για τη Μαδρίτη με τον πατέρα του Έρλινγκ, τον Αλφ να ακολουθεί για το δεύτερο ραντεβού. Η σκυτάλη στη Ρεάλ.

O αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ Μίκαελ Ζορκ επιβεβαίωσε το ραντεβού του βράδυ Τετάρτης με τον ατζέντη του Έρλινγκ Χάαλαντ Μίνο Ραϊόλα. “Συζητήσαμε και κάναμε ξεκάθαρες τις προθέσεις μας”.

Ο Ραϊόλα πήγε με τον πατέρα του Νορβηγού επιθετικού στη Βαρκελώνη την Πέμπτη και συναντήθηκε, όπως το είχε υποσχεθεί προεκλογικά, με τον νέο πρόεδρο των μπλαουγκράνα Ζοάν Λαπόρτα.

Η συνάντηση πήγε εξαιρετικά, η Μπαρσελόνα θέλει τον Χάαλαντ στο δυναμικό της και ετοιμάζει πρόταση απάντηση στα 170 εκ. ευρώ της Σίτι! Πρόταση κοντά στα 150 εκ ευρώ, όσα ζήτάει επισήμως ο Ντόρτμουντ!

Ο Ραϊόλα αναχώρησε με ιδιωτική πτήση για τη Μαδρίτη με τον πατέρα του Έρλινγκ, τον Αλφ να ακολουθεί για το δεύτερο ραντεβού. Η σκυτάλη στη Ρεάλ.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή θα συναντηθεί και με τις πέντε κορυφαίες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χάαλαντ και όπως καταλαβαίνει κάποιος, η τιμή απόκτησης θα πάει στα ύψη!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.