Χάιντενχαϊμ – Μάιντς 1-1: Σωτηρία και αγωνία (highlights)

Χάιντενχαϊμ και Μάιντς, έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την παραμονή και να ελπίζουν για Ευρώπη, ενώ τους φιλοξενούμενους να παραμένουν σε θέσεις μπαράζ.

Η Χάιντχενχαϊμ, με τη νίκη της Μπόχουμ προηγουμένως για την 32η Αγωνιστική, είχε σωθεί μαθηματικά, στην πρώτη της χρονιά στην Bundesliga, με τον στόχο της 7ης ή της 8ης θέσης να παραμένει εφικτός, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Η Μάιντς, παρά το γεγονός ότι έμεινε αήττητη για έβδομη σερί αγωνιστική, έχει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με 1-1 και η αδυναμία της να κερδίσει εκτός έδρας (είναι η μοναδική χωρίς «διπλό» στο πρωτάθλημα), μπορεί να της στοιχίσει ακριβά.

Οι γηπεδούχοι, άρχισαν φουριόζοι και έχασαν ευκαιρίες αρχικά με τους Ντινκτζί, Κλάιντιστ και Σέσα.

Ωστόσο, μετά το ημίωρο, η Μάιντς, πήρε τα ηνία και στο 36′ έχασε ευκαιρία με τον Φαν Ντερ Μπερχ, ενώ ένα λεπτό αργότερα προηγήθηκε, όταν ο Κασί έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Μπούρκαρντ, με πανέμορφο τελείωμα, πριν η μπάλα αγγίξει το έδαφος, έγραψε το 0-1.

Ο Αζόρκ, στο 49′, παραλίγο να κάνει και το 0-2 για τη Μάιντς, όμως η συνέχεια είχε πρωταγωνιστές τους γηπεδούχους. Μετά από δύο καλές ευκαιρίες των Ντινκτζί και Μπέστε, στο 65′ ο Τραορέ έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Κλάιντιστ, με επιβλητική κεφαλιά έγραψε το 1-1, για το 12ο φετινό του γκολ.

Στο 70′, η Χάιντενχάιμ, είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μάινκα, ενώ στη συνέχεια είχε άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Μπέστε.

Στη συνέχεια, η Μάιντς έριξε…ό, τι είχε μπροστά για το πολυπόθητο δεύτερο γκολ, όμως ο Μπούρκαρντ (δύο φορές) και ο Βάιπερ, δεν κατάφεραν να το πετύχουν.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να πάθουν …έμφραγμα στην τελευταία φάση του αγώνα, καθώς μετά από σέντρα, η αλλαγή του Φρανκ Σμιντ, έστειλε την μπάλα από πολύ κοντά στο οριζόντιο δοκάρι. Η Μάιντς…έζησε για να παλέψει μία άλλη μέρα, αλλά παρέμεινε χωρίς νίκη για 20ό σερί εκτός έδρας ματς.

Xάιντενχαϊμ (Σμιντ): Μίλερ – Τραορέ, Μάινκα, Γκίμπερ, Φέρενμπαχ – Σέπνερ – Ντινκτζί, Σέσα (80′ Τόμαλα), Μπέστε – Κλάιντιστ (85′ Σίμερ), Πίρινγκερ (68′ Nτόβενταν).
Μάιντς (Χένρικσεν): Τσέντνερ – Φερνάντες (75′ Βάιπερ), Φαν Ντερ Μπερχ, Χανκ – Όλσεν – Βίντμερ (72′ Ντα Κόστα), Μπαρέιρο, Κορ, Κασί – Λι (88′ Ενγκανκάμ), Αζόρκ (72′ Κράους), Μπούρκαρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.