Κέιν: Η κορυφαία μεταγραφή τον 21ο αιώνα

Τα εντυπωσιακά νούμερα του Χάρι Κέιν στην πρώτη του σεζόν με τη Μπάγερν Μονάχου, που τον κατατάσσουν στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες μεταγραφές από το 2000 μέχρι σήμερα.

Η εντός γερμανικών συνόρων η σεζόν της Μπάγερν Μονάχου αποδεικνύεται καταστροφική και οι Βαυαροί να αποχωρίζονται τον θρόνο του πρωταθλητή ύστερα από 11 σερί κατακτήσεις. Παρόλα αυτά υπάρχει ένας λόγος που φέτος κάνει τους φίλους της να χαμογελούν και έχει ονοματεπώνυμο, Χάρι Κέιν. 

Ο Άγγλος επιθετικός άφησε πίσω του το περασμένο καλοκαίρι την Τότεναμ και ξεκίνησε την πορεία του προς μια νέα πρόκληση για τον ίδιο, το γερμανικό πρωτάθλημα. 

Μέχρι τώρα, ο Κέιν έφτασε τις 46 συμμετοχές (ασίστ και γκολ) σε γκολ της Μπάγερν Μονάχου και κατέρριψε το περσινό ρεκόρ του Χάαλαντ, που είχε 44 στην πρώτη του σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι.  

Στη σχετική λίστα κάτω από τον 31χρονο βρίσκονται μεταξύ άλλων ονόματα όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ), ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Παρί Σεν Ζερμέν). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.