Χάιντενχαϊμ – Γκλάντμπαχ 1-1: Είχαν από ένα ημίχρονο (highlights)

Xάιντενχαϊμ και Γκλάντμπαχ είχαν από ένα καλό ημίχρονο, σκόραραν και μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, έμειναν χωρίς νίκη για πέμπτη σερί αγωνιστική, ενώ δεν έχουν κερδίσει στα πέντε τελευταία ματς στο γήπεδό τους.

Η Γκλάντμπαχ, έμεινε σε τρίτη σερί ισοπαλία και έχει κερδίσει ένα από τα εννέα τελευταία ματς πρωταθλήματος, αλλά και κανένα από τα τελευταία εννέα εκτός έδρας.

Αμφότερες πάντως, παραμένουν σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, επτά αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν.

Η Γκλάντμπαχ, ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και στην πρώτη της καλή φάση, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, στο 9′: ο Ράιτς έκλεψε στο κέντρο, έδωσε δεξιά στον Ονορά, αυτός γύρισε παράλληλα και ο Χακ στο δεύτερο δοκάρι, σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες στο α’ για να επεκτείνουν το προβάδισμα, με Ράιτς και Νόιχαους.

Στο β’ όμως, τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Φρανκ Σμιντ, έβαλε στο ματς δεύτερο επιθετικό και η Χάιντενχαϊμ εγκαταστάθηκε μόνιμα στα καρέ του Νίκολας.

Μετά από δύο καλές ευκαιρίες από Πίρινγκερ και Σέπνερ, στο 66′ ήρθε το 1-1, όταν οι Φέρενμπαχ, Σέσα και Πίρινγκερ συνδυάστηκαν, η μπάλα στρώθηκε στον Ντινκτζί στο ημικύκλιο και αυτός σκόραρε με τρομερό αριστερό σουτ.

Στο 74′, ο Κλάιντιστ είχε κεφαλιά στο δοκάρι μετά από στατική φάση, ενώ στις καθυστερήσεις, οι Σίμερ και Μπέστε, δεν κατάφεραν να σκοράρουν για την τελική ανατροπή.

Χάιντενχαϊμ (Σμιντ): Μίλερ – Τραορέ (46′ Μπους), Μάινκα, Ζίρζλεμπεν (46′ Πίρινγκερ), Φέρενμπαχ – Σέπνερ, Τόιερκαουφ – Ντινκτζί (88′ Πικ), Ντόβενταν (46′ Σέσα), Μπέστε – Κλάιντιστ (88′ Σίμερ).
Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ (Σεοάνε): Νίκολας – Λάινερ (76′ Φρίντριχ), Ελβέντι, Βέμπερ, Σκάλι – Ράιτς (83′ Κονέ), Βάιγκλ, Νόιχαους (71′ Ιτάκουρα) – Ονορά (76′ Νετς), Σιμπατσέ (71′ Ενγκουμού), Χακ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.