Μπόχουμ – Μπάγερν Μον. 3-2: Γιατί έπαψες Μπάγερν να θυμίζεις (highlights)

Η Μπόχουμ νικησε το φάντασμα της Μπάγερν Μονάχου με 3-2 και γέμισε χαμόγελα το Λέβερκουζεν. Η Μπάγερν Μονάχου έμεινε στο -8 από την κορυφή και για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια έχασε τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε τον έλεγχο και το προβάδισμα με το γκολ του Μουσιάλα (14′) απέναντι στην Μπόχουμ. Ο Κέιν αποφάσισε να πάει μόνος του στο τετ-α-τετ στο 19ο λεπτό και όχι να δώσει στον Μίλερ που είχε μπροστά του κενή εστία με αποτέλεσμα ο Άγγλος να αστοχήσει και το 0-1 να παραμείνει.

Και μετά… ήρθαν τα μπαλάκια και μια δωδεκάλεπτη διακοπή που αφύπνησε τους γηπεδούχους.

Η επιστροφή τους στο γήπεδο απίστευτη όπως και η ανατροπή που έκαναν πριν το ημίχρονο με τα γκολ του Ασάνο (38′) και του Σλότερμπεκ (44′). Το ημίχρονο έληξε 2-1 με το φάντασμα της Μπάγερν να περιφέρεται στο γήπεδο.

Παρά τις αλλαγές του Τούχελ η Μπάγερν έφτιαχνε μίκροευκαιρίες και στο 76′ η κατάσταση έγινε χειρότερη με πέναλτι και αποβολή του Ούπαμεκανό. Σκόρερ ο Στέγκερ για το 3-1 (78′).

Λίγο πριν το τέλος ο Κέιν μείωσε σε 3-2 (87′) ενώ είχε την ευκαιρία για την ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως η κεφαλιά του ήταν αδύναμη και μπλόκαρε ο Ρίμαν.

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις πρώτη φορά από το 2015 όταν είχε προπονητή τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Σε δύσκολη θέση ο Τούχελ.

Μπόχουμ: Ρίμαν – Έρμαν (46′ Γκαμπόα), Όρντετς, Σλότερμπεκ, Μπερνάρντο – Λοσιγιά (90+5 Λούσλι), Μάσοβιτς – Ασάνο (89′ Φέρστερ), Στέγκερ, Άντβι-Ατζέι (79′ Κουάρτενγκ) – Μπροσίνσκι

Μπάγερν Μ.: Νόιερ – Μαζράουι (22′ Ούπαμεκανο), Ντε Λιχτ, Κιμ, Γκερέιρο (79′ Ντάιερ) – Κίμιχ (63′ Θαραγόθα), Γκορέτσκα – Μίλερ (79′ Τελ), Μουσιάλα, Τσούπο-Μοτίνγκ (63′ Σανέ), Κέιν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.