Μπόχουμ – Κολονία 1-1 : Έμειναν με την καλή προσπάθεια! (highlights)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Μπόχουμ με την Κολονία. Οι γηπεδούχοι που είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, προηγήθηκαν με τον Ντάσνερ στο 25' και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Σέλκε στο 54'

Ήταν ένα ματς που οι δύο ομάδες στο Μπόχουμ το έδωσαν με το… μαχαίρι στα δόντια! Οι γηπεδούχοι αναζητώντας την πρώτη εντός έδρας νίκη για φέτος έπειτα από ένα ισορροπημένο πρώτο 20λεπτο πίεσαν αρκετά και κατορθώντας να κερδίσουν πολλές προσωπικές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή πήραν το προβάδισμα με τον εκ των κορυφαίων τους, μέσο Ντάσνερ στο 25‘. Οι “τράγοι” με μεγαλύτεροι πίεση λόγω της δεινής τους βαθμολογικής θέσης είχαν αρκετές αμυντικές ατέλειες – σε άλλο ένα ματς – που ευτυχώς για αυτούς ήταν κάτω από τα γκολπόστ ο Σβάμπε ο οποίος στη συνέχεια κατέβασε τα… “ρολλά” προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του!

Στο δυνατό ξεκίνημα της Μπόχουμ, στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με γκολ! Ήταν η καλύτερη επίθεσή τους σε αυτό το χρονικό διάστημα που ολοκληρώθηκε με πλασέ του Σέλκε έπειτα από πλασέ του Μάινα!

Ακολούθησε ένα σφυρικόπημα της Μπόχουμε για περίπου 15 λεπτά, όπου Σβάμπε αποκρούωντας με κάθε τρόπο κράτησε το 1-1… Αυτό έμεινε ως το φινάλε με τις δύο ομάδες να παραμένουν σε δύσκολη θέση, υποχρεωμένες να πορευθούν έναν ανηφορικό δρόμο για την επιβίωσή τους!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.