Φράιμπουργκ – Μπόχουμ 2-1: “Τρίποντο” με ανατροπή (highlights)


Επιστροφή στις νίκες για την Φράιμπουργκ με 2-1 κόντρα στην Μπόχουμ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, με εξαιρετικό βολές στην κίνηση του Γκονζάλο Πανσέντσια και ύστερα από σπουδαία αλλαγή παιχνιδιού από τον Τακούμα Ασάνο. Η Μπόχουμ δημιουργούσε προβλήματα συνεχώς από τα δεξιά της επίθεσής της έχοντας ως κορυφαίο τον Ιάπωνα, τον οποία δεν μπορούσαν να σταματήσουν οι αμυντικοί της Φράιμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, κυρίως χάρη στην σπουδαία παρουσία του Γκρίφο, αλλά και του 21χρονου Βάινσχαουπ και στο 26ο λεπτό από δική τους συνεργασία ο Γκρίφο έκανε τη σέντρα και ο Ντόαν με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Από το γκολ και μετά η Φράιμπουργκ ανέβασε ρυθμούς, κατάφερε και αμυτικά να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Ασάνο και να βρει και το γκολ της ανατροπής στον επιπλέον χρόνο του πρώτου μέρους.

Όταν ο Φίλιπ έκανε το σουτ ο Μπερνάντο έπεσε να κόψει την μπάλα, όμως αυτή βρήκε το χέρι του και ο Τομπίας Ράιχελ έδειξε την άσπρη βούλα και το πέναλτι για την ομάδα του Στράιχ. Την εκτέλεσε, μετά και την επιβεβαίωση του VAR, ανέλαβε ο Γκρίφο ο οποίος νίκησε τον Ρίμαν κάνοντας του 2-1.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, υπήρξαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες χωρίς όμως να καταφέρει κάποια από τις δύο να σκοράρει με το αποτέλεσμα να μένει στο 2-1 για τους γηπεδούχους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.