Άουγκσμπουργκ – Μάιντς 2-1: Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα (highlights)


Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει η Άουγκσμπουργκ επικρατώντας με 2-1 της Μάιντς στην WWK Arena. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους, καθώς βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από την κεφαλιά του Αζόρκ μόλις στο 6ο λεπτό.

Η κάκιστη άμυνα της Μάιντς έδειξε τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Το 1-1 ήρθε από τον Ντεμίροβιτς ο οποίος κατάφερε να σπρώξει τελευταίος την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, καθώς κανείς δεν μπορούσε να διώξει την μπάλα από την περιοχή. Παρόμοια φάση και πάλι με απίθανα λάθη της άμυνας της Μάιντς, ήταν και αυτή του 45ου λεπτού όταν ο Πφάιφερ πήρε… δύο κεφαλιές μέσα στην περιοχή και ο Ντεμίροβιτς νίκησε με προβολή τους δύο αμυντικούς που ήταν πάνω του κάνοντας το 2-1 για την Άουξμπουργκ.

Στο δεύτερο μέρος η Μάιντς πήρε την κατοχή της μπάλας και… εγκαταστάθηκε στην περιοχή της Άουγκσμπουργκ από το 62 και μετά όταν και αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Έγχελς. Όμως όσες προσπάθειες και να έκαναν οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο κενό, το σκορ δεν άλλαξε και η Άουγκσμπουργκ πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.