Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 4-4: “Τρελή” ισοπαλία με Τσβαντσάρα στο 97′! (highlights)

Ένα άκρως θεαματικό παιχνίδι τελείωσε χωρίς νικητή στη "WWK Arena", καθώς Άουγκσμπουργκ και Γκλάντμπαχ έμειναν στο 4-4 με τα "πουλάρια" να ισοφαρίζουν στο 97' με τον Τσβαντσάρα.

Αν ήσουν θεατής δεν χόρταινες να βλέπεις γκολ, αν ήσουν όμως ο προπονητής της Άουγκσμπουργκ ή της Γκλάντμπαχ δεν θα ήξερες από που να αρχίσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της ομάδας σου, καθώς οι άμυνες ήταν πολύ κακές με αποτέλεσμα το ματς να τελειώσει στο 4-4.

Ο Ιτακούρα στο 13′ έκανε το 0-1 και ο Τσβαντσάρα με το πρώτο του γκολ στη Bundesliga το 0-2 στο 27′ για να μειώσει σε 1-2 ο Ρετσμπεκάι δύο λεπτά μετά.

Οι φιλοξενούμενοι απόκτησαν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στο 37′ με τον Ενγκουμού, όμως οι Βαυαροί μείωσαν στο 41′ με ωραία κομπίνα και γκολ του Μπάουερ, ενώ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μίχελ σκόραρε από το σημείο του πέναλτι κόντρα στην πρώην του ομάδα για το 3-3.

Στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε, όμως τα λάθη εκατέρωθεν ήταν επίσης πολλά. Στο 76′ ο Ρούμπεν Βάργκας έκανε την ανατροπή για την Άουγκσμπουργκ που δεν έχει κερδίσει ποτέ σε πρεμιέρα της στη Bundesliga εντός έδρας, καθώς στο 96′ ο Ελβετός έκανε πέναλτι πάνω στον Μπόργκες Σάντσες με τον Τσβαντσάρα να εκτελεί στο 97′ και να κάνει ονειρεμένο ντεμπούτο ισοφαρίζοντας σε 2-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.