Μίλερ: «Ίσως δεν το αξίζαμε, αλλά θα το θυμόμαστε»

Ο Τόμας Μίλερ δε μάσησε τα λόγια του για τη φετινή Μπάγερν παρά την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα.

Οι Βαυαροί κέρδισαν την Κολωνία και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ντόρτμουντ κόντρα στη Μάιντς, στέφθηκε πρωταθλήτρια Γερμανίας για 11η σερί φορά.

Ο Γερμανός επιθετικός, δε δίστασε να παραδεχτεί στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του ίσως δεν άξιζε τον τίτλο, αλλά και ότι στενοχωριέται για την πίκρα που νιώθουν στο Ντόρτμουντ!

«Είναι απίστευτο να ζούμε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, ανατριχιάζω. Δεχτήκαμε για άλλη μία φορά φέτος γκολ ισοφάρισης, αλλά τότε ήρθε ο Τζαμάλ και σκόραρε. Είναι τρελό. Νομίζω ότι όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο ίσως νιώθει ότι δεν το αξίζαμε πραγματικά και το λέω ανοικτά και το καταλαβαίνω, γιατί το δεύτερο μισό της σεζόν ήταν χαοτικό εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Όμως πρόκειται για μία απίστευτη στιγμή για την ομάδα, είναι κάτι που θα το θυμόμαστε», είπε ο Μίλερ, ενώ για τη Ντόρτμουντ πρόσθεσε:

«Πρέπει να σεβόμαστε το δεύτερο μισό της σεζόν που έκανε. Για να είμαι ειλικρινής ήλπιζα ότι δεν θα κερδίσει, αλλά δεν το πίστευα, έδειχναν πολύ σταθεροί τις τελευταίες εβδομάδες. Νιώθω λίγο άσχημα για κάποιους από τους ανθρώπους που ξέρω εκεί, αλλά ως αθλητής, έπρεπε να βοηθήσω για να εξασφαλιστεί ο τίτλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.